Gość nestatynaboy Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Witam szwystkich! Planuja na dniach kupic laptopa MSI VR610X-096PL w sklepie internetowym i mam pytanie odnosnie jakości wykonania tego laptopa. Zastanawiałem sie nad lapkiem Asusa bo z tego co widziałem robi porządne rzeczy, czasami lepiej dopłacić 100-300zł przy zakupie niż potem naprawiać urwane zawiasy i zatrzaski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nvg Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) yo. mam takiego lapka MSI tylko z prockiem 1,8mhz i jestem zadowolony. Co do karty graf na pokładzie x1270 to ciezko powiedziec czy taka bedzie :) ja tez kupowalem w proline z x1270 a jast x1200 series ( RS690M) ze 128mb ramu ale gierki idą nieźle i mozna nawet połoić w Ut2004 bez przycinek wiekszych :) aha no i vista smiga tez ładnie Edytowane 29 Lipca 2008 przez nvg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 poszukaj lepiej czegos z HP bardzo dbaja o wygląd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...