Fury161 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Cześć.Występuje u mnie denerwujący problem z prawidłowym wyświetlaniem forum,który polega na tym,że dośc sporo prawej strony zupełnie "zachodzi" za krawędź monitora.Przez co tekst jest po prostu urwany.Jest to dośc spory mankament,gdyż tego nieczytelnego tekstu nie jest mało.A właściwie aż na tyle dużo,by treść była niezrozumiała. Od dłuższego czasu nosiłem się z zamiarem napisania tego tematu,ale zawsze odwlekałem.W końcu dziś wszedłem ponownie do starszego tematu,gdyż jestem na kupnie nowego podzespołu do komputera.Niestety-nie jestem w stanie uzyskać informacji,których potrzebuję z wyżej wymienionego powodu. Na obydwu moich przeglądarkach internetowych (FF 3.0.1.oraz IE )występuje ten problem. Byłbym naprawdę wdzięczny,gdyby ktoś podał przyczynę takiego stanu rzeczy.Dodam jeszcze ,że tylko na tutejszym forum wystepuje u mnie taki mankament. Zależy ma możliwosci bezproblemowego korzystania z tego forum-bo jest ono naprawdę świetne. Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) Podaj proszę linki do takich tematów, bo ja się z tym nie spotkałem. //Temat powinien być w dziele o forum i serwisie. ;) Edytowane 29 Lipca 2008 przez Venom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 http://forum.purepc.pl/temat/O-serwisie-i-...ml#entry3058895 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) http://forum.purepc.pl/temat/O-serwisie-i-...223491/450.html <_< Edit: djsilence mnie uprzedził o kilka sekund ;] Edytowane 29 Lipca 2008 przez KAX_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) Albo jakiś screen? ---EDIT--- U mnie brak problemu pod Operą w podanych linkach.. Edytowane 29 Lipca 2008 przez stivo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fury161 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Dzięki,temat przeglądnę. Poniżej daję link do screena z tego dzisiejszego tematu(topic to" Wszystko o Samsung Spinpoint F1") screen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Na Operze+Darkness nie ma tego problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Kupcie większe monitory :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Być może winne sa screeny, które wrzucane są normalnie, zamiast jako miniaturki. Akurat na stronie z pokazanym postem u mnie (Opera, Pure Niebieski) jest wszystko OK, ale strone wcześniej sa screeny w oryginalnych rozdzielczościach i tam się forum rozjeżdża.. Dziwne, ze u Ciebie Fury161 nie ma poziomego scrolla.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwidon Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 na 17" CRT mialem ten sam problem, musialem czekac czasami nawet pare minut zeby bylo normalnie, a czasami to w ogole sie nie poprawialo. Coz, dzis przerzucilem sie na 22" i nie ma juz problemow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 U mnie to samo na 17"..... :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 to widocznie macie jakieś lipne te monitory, w robocie mam same 17" i forum wyświetla się bez problemów w całości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 U mnie tego problemu nie ma - na 22" Widescreen :). Ale za to czasami jak się kliknie na ikonę ostatniej strony, to forum przechodzi na główną stronę zamiast do ostatniej strony tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 15.4" - 1280x800 i wszystko w porzadku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 to widocznie macie jakieś lipne te monitory, w robocie mam same 17" i forum wyświetla się bez problemów w całości :mrgreen: lg f700b, być może mam ten problem bo używam 1024x768........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 (edytowane) hehe, identycznie (= lg F700B, 1024x768 85hz, firefox 3.0.1 ;) forum wyświetlane w całości Edytowane 30 Lipca 2008 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fury161 Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 (edytowane) No,no-ciekawie się zrobiło :wink: Bo i ja siedzę jeszcze na 17" CRT. A jest to nikt inny ,niż dobrze Wam znany LG Flatron,z tym że nie B,a F700P.Rozdz.to naturalnie 1024x768 Aktualnie 75hz,gdyż odświeżaniem niestety jestem zmuszony dość często "kręcić" z powodu nieznośnych,piszczących cewek. Edytowane 30 Lipca 2008 przez Fury161 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Jest to feature ktory zostanie naprawiony. Na razie sugeruje sprobowac przegladac forum na innych skinach. Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...