Skocz do zawartości
tamerlan

Gry typu fpp i problemy z XP

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

mam takie pytanie czy wy tez macie problemy w takimi gierkami jak Return to castle wolfenstein, Quake 3 albo Couter Strike. Chodzi tu głównie o gierki sieciowe. Nie moge za cholere sie podłaczyc do sieci i pograc. Zawsze wyskakuje ze mam nieprawidłowy CD key ale jakie bym nie wstukiwał to i tak jest źle. Gierki orginały czy piraty i tak nie ma różnicy . doszło do tego ze nawet w taką arhaiczną gierke jak GTA1 nie moge pograc. Sam sobie wysnioskowałem ze to moze byc wina XP a wszyscy znajomi mnie w tym upewniają. I tu mam pytanie czy kotoś miał podobne problemy a jezeli tak to w jaki sposób próbował je rozwiązac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie.

mam takie pytanie czy wy tez macie problemy w takimi gierkami jak Return to castle wolfenstein, Quake 3  albo Couter Strike. Chodzi tu głównie o gierki sieciowe. Nie moge za cholere sie podłaczyc do sieci i pograc. Zawsze wyskakuje ze mam nieprawidłowy CD key ale jakie bym nie wstukiwał to i tak jest źle. Gierki orginały  czy piraty i tak  nie ma różnicy . doszło do tego ze nawet w taką arhaiczną gierke jak GTA1 nie moge pograc. Sam sobie wysnioskowałem ze to moze byc wina XP a wszyscy znajomi mnie w tym upewniają.  I tu mam pytanie czy kotoś  miał podobne problemy a jezeli tak to w jaki sposób próbował je rozwiązac?

Ja jednak utrzymuje że to wina piratów :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo znajomi wychodza z zalozenia ze idiocie sie przytakuje albo masz glupszych znajomych od siebie !

Albo robisz sobie zarty abo powinni ci odebrac komputer bo pewnie nieumiesz go nawet wlaczyc !

Innych nie ma opcji ! Ludzie skad wy sie biezecie ! Czy wy naprawde niejestescie w stanie zrozumiec ze piraty nie chodza po necie !

A jak ci orginaly po neci niechodza to masz naprawde przejeb**e ! A i jeszcze jedno wszystkie piraty po lanie chodza ! Wiem z autopsji ! Nie ma to ja dobre lan party !! :)

PS. Jest cos takiego jak spiskowa teoria dziejow (ludzie ktorym w zyciu sie nieudalo sobie cos tam takiego wymyslili ale wsrod wielu przyczyn ich tragedii niebylo XP !! )

To tyle ! ide spac ! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo znajomi wychodza z zalozenia ze idiocie  sie przytakuje albo masz glupszych znajomych od siebie  !  

Albo robisz sobie zarty abo powinni ci odebrac komputer bo pewnie nieumiesz go nawet wlaczyc !  

Innych nie ma opcji ! Ludzie skad wy sie biezecie ! Czy wy naprawde niejestescie w stanie zrozumiec ze piraty nie chodza po necie !  

A jak ci orginaly po neci niechodza to masz naprawde przejeb**e  ! A i jeszcze jedno  wszystkie piraty po lanie chodza ! Wiem z autopsji ! Nie ma to ja dobre lan party !! :)  

PS. Jest cos takiego jak spiskowa teoria dziejow (ludzie ktorym w zyciu sie nieudalo sobie cos tam takiego wymyslili ale wsrod wielu przyczyn ich tragedii niebylo XP  !! )

To tyle ! ide spac !   :P

heh no nie wiem czy jest dokonca tak jak mowisz ja w Starcrafta i Unreala Tournamenta gram juzdosc dlugo i bez problemu mi piraty chodza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rowniez moge potwierdzic - gram w klanie BiA (Brothers in Arms) w Return to Castle Wolfenstein http://www.bia-clan.prv.pl/ - uzywam WinXp Pro - dziala bez zarzutow. Wolfa kupilem oryginalnego po tym jak pierwszy raz probujac podlaczyc sie do gry w necie wyswietlil mi "cd key banned albo cd key invallid". Probowalem paru key generatorow (z niecierpliwosci :) ) ale to tez g.. dalo. Tylko oryginal i sprawe masz "z banki".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie.

mam takie pytanie czy wy tez macie problemy w takimi gierkami jak Return to castle wolfenstein, Quake 3  albo Couter Strike. Chodzi tu głównie o gierki sieciowe. Nie moge za cholere sie podłaczyc do sieci i pograc. Zawsze wyskakuje ze mam nieprawidłowy CD key ale jakie bym nie wstukiwał to i tak jest źle. Gierki orginały  czy piraty i tak  nie ma różnicy . doszło do tego ze nawet w taką arhaiczną gierke jak GTA1 nie moge pograc. Sam sobie wysnioskowałem ze to moze byc wina XP a wszyscy znajomi mnie w tym upewniają.  I tu mam pytanie czy kotoś  miał podobne problemy a jezeli tak to w jaki sposób próbował je rozwiązac?

Posciagaj najnowsze patche do kazdej gry jezeli chcesz grac po sieci w nie. Ukazuja sie patche jak grzyby po deszczu i najczesciej na nich sa stawiane serwery i niestety gracze takze to musza zrobic (tzn. zpatchowac gre). Powodzenia :)

A cd-key to tylko i wylacznie wina pirata i bez kitow mi tu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na XP często są problemy ze starymi grami np. GTA 1 . Mi też nie chodziło lub jak chodziło to nie w sposób normalny ,tak samo nie działa mi dobrze doom2 i pare innych.

Piraty na necie chodzą róznie ,mi q3 działa. Z q3 czasem są problemy przy wychodzeniu ... potrafi sie xp zawiesic ale to niezmiernie żadko. Mialem taki przypadek 2 lub 3 razy od kiedy mam xp (8 miechów).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do starych gierek to sie zgadzam, że nie chcą chodzić wcale albo się krzaczą, ale co do sprawy "CDKEY" to polecam (choć sam tego nie praktykuję) kupienie oryginalnej gry, wiem to z własnego doświadczenia (chęć grania w "Countera"), ponieważ próbowałem sciagnac klucz do CS'a i goowno zdzialalem.Generatorów jest kilka i umożliwiają one jedynie odpalenie HL na single i multi "LAN". Dla męczących sie i chących pograć inaczej niż na necie powiem :"1234-56789-1234" =]. Dopiero bardziej "chamskie" metody umożliwiły mi uzyskanie odpowiedniego klucza i nikomu nie życzę tego typu poszukiwań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi