omega red Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Interesuje mnie taka obudowa : Casetek Pandora CK-1026-9B , firma casetek jest chyba mało znana bo na forach o niej za duzo nie piszą , więc trudno stwierdzić czy warto wydawać kase . Obecnie mam obudowe jakąś no name która ma słabe chłodzenie i brak filtrów , wygląd zwenętrzny niezły ale chciałbym już coś lepszego . Ten casetek wygląda na to że ma to czego potrzebuje , miejsca na dwa wentylatory 120 mm , filtr przeciwkurzowy , niską cene , i niezły wygląd . Tyle że nie znam tego producenta , jak jest z wykonaniem tej obudowy ? Na zdjęciach nie widać przycisku reset chyba że znajduje sie on pod power , nie każda obudowa ma reset więc wole sie upewnić , tacka na płyte główną jest wysuwana ? z ceną nie chciałbym przekroczyć 200 zł , ale jesli trzeba będzie moge dołożyć 20-30 zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega red Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 po wielu namysłach ostatecznie doszłem jednak do wniosku że kupie jednak coolermaster centurion 532 , chyba najlepszy wybór do 200 zł ,temat można zamknąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolce79 Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 z tego co wiem, to chyba nikt nie sprzedaje w polsce obudowy caseteka? a jak ma w ofercie to pewnie na zamówienie i sie czeka pare tygodni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega red Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 temat nieaktualny bude już kupiłem inną :] , madtech sprzedaje caseteki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...