Fraag Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ich bin from warsaw:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 tez jestem z wawy i sie tego nie wstydze... chyba :oops: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Koleś się pytał, a teraz go nie ma. .............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Koleś się pytał, a teraz go nie ma. .............. to zamknij temat :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulson Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 jak nie ma jak jest, a wogóle to piedziesiat postów a trzy twarze z w-wy........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 jak nie ma jak jest, a wogóle to piedziesiat postów a trzy twarze z w-wy........ Ja naliczyłem 5, może czas iści do szkoły :?: Po co się pytałeś - nudzi ci się? Zaraz ci znajde zajęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 . <-------- WC ... i wszystko jasne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ja tez z warsawy ale czy to cos znaczy?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ja z wrocka - czy to znaczy ze STOL(EC)ICA ?? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ja tez z warsawy ale czy to cos znaczy?:P jasne, ............... ze masz ................ przesrane :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Teoretycznie jestem z Katowic (:)), ale wole Chorzoow :) Chorzoow ROX :) (i dla niektóryh serce Chorzowa Piramida :D:D:D) Może zrobimy ankiete na najpopularniejsze miasto w Polen :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Warszawa rulez 8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Ogólnie jestem z Radomi (chwilowa stolica Polski) ale teraz stuiuje w Wawie i może tu zostane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 A ja jestem z przyszłej stolicy Polski czyli Gdyni :D :D :D :P NO BA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ja tez z warsawy ale czy to cos znaczy?:P tak, ze podobnie jak aj, ejstes debesciak ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Dobra dobra my tu gadugadu, ale o co chodzi???????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 saddam kce wiedziec, czy w stolicy ucierpi duzo tweakerow...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 saddam kce wiedziec, czy w stolicy ucierpi duzo tweakerow......Wcale nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Jakby chcial zrobic szkody to by przywalil w sobote rano w stadion dziesieciolecia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ja tez z warsawy ale czy to cos znaczy?:P jasne, ............... ze masz ................ przesrane :wink: :lol: skad twoja niechec do wawy ? nie lubisz miasta czy mieszkancow ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Jakby chcial zrobic szkody to by przywalil w sobote rano w stadion dziesieciolecia :Di dobrze 8) wylegarnia dresow, rosjan i koreancowm nie zebym cos do nich mial... :roll: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 a jam nie z wawy, ale tu mnie losy pszygnauy... na całkiem-fajną wies bielany... so => pozdro dl abruca i KaT-a - moich somsiaduf!!! bielany rulez!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ja tez z warsawy ale czy to cos znaczy?:P jasne, ............... ze masz ................ przesrane :wink: :lol: skad twoja niechec do wawy ? nie lubisz miasta czy mieszkancow ? ;] Miasta i czesci mieszkancow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ja jestem z warszawki. 8) a tak wogole to o jaka stolice chodzi? 8O i czemu ma sluzyc ten topic? chyba nie szezeniu nieuzasadnionej (IMHO) nienawisci do warszawiakow :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 a gdzie dokłądnie na bielanach mieszkacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Wszyscy z bielan???? Moze jest ktoz z Ż(ul)oliborza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 bemowo, niestety duzo tu dresiarstwa :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Wszedzie pelno dresow. Pojedz do Bialegostoku nie wiem jak teraz ale jak byle 3 lata temu to mnogo tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ja tez z warsawy ale czy to cos znaczy?:P jasne, ............... ze masz ................ przesrane :wink: :lol: skad twoja niechec do wawy ? nie lubisz miasta czy mieszkancow ? ;] Miasta Bo......??? (czyżby niektórzy mieli komplex niższości?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 (...) Bo......??? (czyżby niektórzy mieli komplex niższości?) dokladnie ;) tez bym chcial zeby mi dresy sie co drugi dzien sie do auta wlamywaly albo dawaly w morde bejzbolem :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...