AndyN Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Witam Czy ta płyta będzie w stanie obsłużyć ten procesor? Bo oficjalnie (chyba) nie obsługuje 200MHz FSB Ktoś ma jakieś doświadczenia? Pozdrawiam An. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Płyta obsługuje FSB 200Mhz, ale bartony i tak mają 166Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 obawiam sie, ze mobo Solteka nie wyciagnie FSB 200 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Ależ są testy tej płytki, chyba na overclockers.com, i chodzi na 200Mhz, a nie wiem, czy nie wyżej. Pierwszy rev. biosa był pod tym względem mocno nieudany, teraz jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 obawiam sie, ze mobo Solteka nie wyciagnie FSB 200 :)wyszła frn2 na chipsecie rev. C1. = na 100% pójdzie. zresztą do wcześniejszych rev. jest nieoficjalny bios z regulacją Vdd (do 1.8v) czyli jest spora szansa że i tak pójdzie na 200. jak dostanę w łapki lepszy ram to powiem czy poszła :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 obawiam sie, ze mobo Solteka nie wyciagnie FSB 200 :)Ja ostatnio widziałem to nowsze mobo solteka (z 2 na końcu) i na nim 250 synchroniczne :!: wię prawdopodobnie twoje przypuszczenia są błędne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...