RCrack Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 W związku, że Policja zaczęła się mną interesować (a raczej moim kontem allegro, w czwartek idę na policję jako świadek na przesłuchanie, sam nie wiem czemu), muszę dzisiaj kupić Windowsa XP orginalnego, jak najtaniej, ale nie wiem gdzie. Ostatnio byłem w sklepie z kolegą, gdzie sprzedawali orginały po 120 zł (niedaleko giełdy, tej co jest w "tunelu" przy ulicy),ale nie znam adresu, ani numeru sklepu, jeżeli macie, to dajcie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 120 to jak dla mnie za tanio jak na XP Pro, skoro OEM Home'a chodzi po ~300 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 No widzisz, to była wersja Angielska, za 150 była Polska, tylko ni hu hu nie pamiętam nazwy sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 No to skoro tam byłeś to chyba trafisz 2 raz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Ale wolę się najpierw spytać czy jest itd. Jak nie masz nic do powiedzenia mądrego, to się poprostu nie odzywaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Ale wolę się najpierw spytać czy jest itd. Jak nie masz nic do powiedzenia mądrego, to się poprostu nie odzywaj. Ktoś ma za ciebie pójść i sprawdzić? Skoro nawet nie znasz nazwy tego sklepu? Nie no, śmiech na sali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 (edytowane) Ale wolę się najpierw spytać czy jest itd. Jak nie masz nic do powiedzenia mądrego, to się poprostu nie odzywaj. Myślę że to ty nie masz nic mądrego do powiedzenia. Idź i spytaj jeśli tak Ci zależy. A pomyślałeś żeby kolege spytać czy pamięta nazwę sklepu?? Ale co tam, mimo wszytko Ci pomogę: http://www.allegro.pl/item402005893_window...sklep_fvat.html A są na allegro jeszcze taniej, poszukaj tylko. Edytowane 30 Lipca 2008 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 tylko ten XP jest do della i tylko na dellu bedzie legalny, na kazdym innym kompie bedzie to pirat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 W dodatku wygląda na to ze naklejki(certyfikat autentycznosci) są nie od tych płytek i prawodpodobnie z odzysku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...