Chrapo Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Problem jest dziwny ponieważ na sterownikach starszych wentylator działa bez zarzutu natomiast gdy przeinstaluje stery na nowsze wtedy przestaje działać. Ale przy uruchomieniu kompa wentylator rusza, dopiero po włączeniu się puliputu po krótkim czasie przestaje działąć. Mój komp to: Procesor intel celeron 2,8 GHz Płyta główna ASRock P4i65G 1 GB ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chrapo Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Czy naprawdę nikt nie wie co zrobić ???? pomóżcie bo nie chcę zmieniać nowszych sterowników na starsze :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chrapo Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Nikt mi nie pomógł ale sam w końcu doszedłem do tego jak to zrobić. Może nie jest to zbyt profesjonalnie ale działa. Po prostu trzeb ściągnąć riva tuner i zainstalować. Ustawić w opcjach wentylator na 100% i zaznaczyć okienko żeby ta opcja uruchamiała się przy starcie windowsa. Ustawienia wentylatora macie w zakładce MAIN rozdział DRIVER SETTINGS -> CUSTOMIZE -> SYSTEM SETTINGS zakładka FAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...