bartek46op Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Szukam plyty do 380 zl max! Pod uwage tylko plyty z oferty sklepu pcprojekt.pl Zastanawiam sie nad Asus P5Q Pro lub P5Q-e. Brac tego Asusa razem z E8400? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
einar Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 i jedna i druga będzie bardzo dobra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Bardzo podobne płyty obie, niewielka różnica... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico07 Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 A jak ma się do nich p5q delux ?? Też nie wiem którą z tych wybrać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Deluxe jeszcze lepsza, ja bym na Twoim miejscu ją brał :) Sam bym wziął gdybym miał tyle pieniążków :) Może los sypnie groszem ale wątpię, P5Q-E też mnie zadowoli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Będziesz zadowolony:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Ok na 99,9% biorę C2D E8400 + Asus P5Q-E :) Moja pierwsza styczność z płytami Asusa = )od dawna chciałem przetestować ta markę :) Po kupnie będę musiał aktualizować bios czy wszystko powinno chodzić ok? (sprzęt z podpisu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...