Jacek Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Sprawa dosc prosta niby ;) Otóż chcę aby ten link: JUZ NIE WAZNE :D Otwierał się w nowym oknie, o zmniejszonej wielkości..... Przykład: Na gorze macie ikonkę np. grupy, i teraz jak przerobić ten kod aby po kliknieciu na tego typu ikonę pojawił sie ten czat co mam jako link??? W nowym oknie, pomniejszony i jednoczesnie przycisk zeby był linkiiem.... Proszę o pomoc bo ja juz nei jestem takim specem w tych sprawach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 To możę poszukaj skryptu w Javie który byłby otwierał ten link w nowym oknie :?: :?: Czy masz jaką inną wizje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Skrypty mam ale zgrać to z ta ikonka były problemy :) Ale juz ktoś mnei wyręczył.. zrobił bardzo dobrze :D Wiec temat uznaję za nieaktualny :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...