Gość BattlY Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Witam....przymierzam sie do zalozenia lacza 2mb.,,,zalezy mi na jak najleprzych pingach! ps. jakiego providera proponujecie! ? Multimedia , Neostrada , Multimo ?????? co byscie wybrali z tych 3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Ja oddaje głos na Multimedię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 No nie wiem u mnie na Multimo pingi bardzo dobre szczególnie do zagranicznych serwerów w stosunku do Neo zdecydowanie lepiej mi się gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 (edytowane) Jesli chodzi o gry, to multimedia mialo swietne pingi jakies dwa lata temu, teraz nie wiem, bo zmienilem dostawcę. Edytowane 1 Sierpnia 2008 przez blasphemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farid Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Brałbym cos na atmie. Czyli orange freedom albo ere stacjonarną. Multimo ma ostatnio problemy z pingami z powodu duzej liczby userow. Jak chcesz grac na serwerach zagranicznych to na bank daj sobie spokoj z netia i neo - słaby routing zagraniczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BattlY Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Multimedia ? co znia ? jakie pingi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Daj adresy to puszcze pingi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Jak chcesz grac na serwerach zagranicznych to na bank daj sobie spokoj z netia i neo - słaby routing zagranicznyTo moze Era, albo Orange Freedom beda mialy lepsze, jak je tepsa obsluguje, tak jak i netie.... Zreszta co do orange to zostawie to bez komentarza... juz opisalem to w jednym z tematow na forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Jesli chodzi o gry on-line to nawet 512 kilo styknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Multimo ma ostatnio problemy z pingami z powodu duzej liczby userow. A to ciekawe bo Multimo ma 40 tyś użytkowników i to dla Ciebie jest dużo ?? Ostatnio też żadnego zwiększenia pingów nie zauważyłem więc może nie wprowadzaj w błąd jeśli nie masz pojęcia o czym mówisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) Jesli chodzi o gry on-line to nawet 512 kilo styknie.styknie to nawet 256, sek w tym abys mial dobry ping zagranice sam mam 1mb w neti i czasem mi ostro tnie jak w gram w L2, serwer w USA :/ Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez chojrakrock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...