ridczak Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 I padl w koncu ten dosc popularny sklep. Wiecej informacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Hehe. Dlatego w takich sklepach nigdy nie zrobilmym zakupow , ich ceny oraz czas oczekiwania na towar mowily same za siebie. Zaoszczedz 10 zl , a pozniej szukaj firmy po Polsce :D w celu realizacji gwarancji bo wiekszosc towaru musi isc przez posrednika , nie ma wyslania bezposredniego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Wiele negatywnych opinii słyszałem o tym "sklepie", dlatego też nigdy nie odważyłem się na zakupy tam, mimo, że czasami ceny mieli dość przyzwoite. Ale teraz, z biegiem czasu widać, że dobrze postąpiłem ;) Szkoda tylko tych poszkodowanych osób, większość pewnie nie zobaczy na oczy swoich zmarnowanych $$ <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 (edytowane) Wiele negatywnych opinii słyszałem o tym "sklepie", dlatego też nigdy nie odważyłem się na zakupy tam, mimo, że czasami ceny mieli dość przyzwoite. Ale teraz, z biegiem czasu widać, że dobrze postąpiłem ;) Szkoda tylko tych poszkodowanych osób, większość pewnie nie zobaczy na oczy swoich zmarnowanych $$ <_< No cóż, chciwy traci dwa razy ;) Szkoda, że zapewne nie będzie to dotyczyć właściciela tego sklepu... Edytowane 31 Lipca 2008 przez blasphemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...