resorte Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 (edytowane) Witam, czy np. da się sprawdzić co ściągało się przez RapidShare, oczywiście mam wykupione konto Premium i czy jak coś ściągam to gdzieś się to zapisuje (nie chodzi mi że się plik zapisze na moim dysku, tylko czy np gdzieś na stronie Rapid jest info co ściągałem albo gdzieś indziej) i czy mogę to podejrzeć, albo czy osoba która te konto mi sprzedała może podejrzeć co ściągałem, czy nie ma nikt takiej możliwości ? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Serdecznie Edytowane 31 Lipca 2008 przez resorte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitarz Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 (edytowane) czy np. da się sprawdzić co ściągało się przez RapidShare Admin, jak to admin, jest wszechmocny i zapewne może to sprawdzić. [czarny humor] Dlatego mimo wszystko lepiej nie zrzucaj cp z rs ;-) [/czarny humor] Ty, ani osoba która Ci to konto sprzedała nie macie możliwości przeglądania historii ściąganych plików. Możecie conajwyżej zobaczyć ile danych ściągnąłeś w takim i takim dniu (z ostatniego miesiąca). Nic więcej. Edytowane 1 Sierpnia 2008 przez Dygnitarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...