feluś Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 (edytowane) Witam , mam zasiłkę taką jak poniżej szmat czasu i uważam , że jest rewelacyjna. Upgrade będzie grany bo trochę kasy wpadło i czy ta zasiłka uciągnie mi coś takiego ma tylko jedną linię 12v : 8400 1.3v 3.5-4.0 ghz , gigabyte p35 ds3r , 2 twardziele po 160gb , radek 4850 oc , 2 razy ramy po 2 giga , z 4 wentyle, 1 napęd, modem usb :) . Kurcze zadałbym pytanie w jakimś podwieszonym czy coś , ale nie mam jak bo nie mam gdzie. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Zasilacz mam już ze 3 lata :) CECHY PRODUKTU moc 400 W standard ATX 2.0 wtyczka zasilania [pin] 24 złącze dla płyt pod P4 tak funkcja PFC tak typ PFC aktywny filtry przeciwprzeciążeniowy zabezpieczenie termiczne przeciwzwarciowy dodatkowa stabilizacja napięcia przeciwprzepięciowy ilość wentylatorów chłodzących 2 średnica wentylatorów 80 mm regulacja obrotów wentylatorów automatyczna natężenie przy napięciu +3.3V 28 A natężenie przy napięciu +5V 40 A natężenie przy napięciu +12V1 25 A natężenie przy napięciu -5V 0,8 A natężenie przy napięciu -12V 1 A natężenie przy napięciu +5VSB 2,5 A maks. głośność 23 dB dodatkowe informacje 1x adapter do zasilania 24/20-pin ATX 1x REMIC PCI EXPRESS connector 2x złącze Serial ATA 1x REMIC VGA/HDD connector [/b] DZIĘKUJE za odp czy ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć - wiadomo najlepiej byłoby podłączyć to wszystko oc i samemu sprawdzić , ale z powodów organizacyjnych to nie jest takie proste. Edytowane 1 Sierpnia 2008 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 400W teoretycznie powinno być akurat da tego zestawu, ale myślę, że raczej przydało by się troszkę więcej tej mocy, ponadto ta jedna linia 12V jakoś niezbyt mi się widzi - zasilacz jest typowo pod starsze konfiguracje korzystające głównie z linii 5V . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 czy mógłby się ktoś jeszcze wypowiedzieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...