fuxmen Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ludziska mam pomysł poniewaz mam małą budę tzn. odległość między pokrywą boczną a tym co mam w środku a lepiej nie moić co tam mam to jest jakieś 1 mm więc wstawianie szyby w ścince nie gra roli bo za bardzo odstaje do środka a na zewnątrz to iweśniacko by wyglądało czy nie dało by sie zrobić całej ścianki ze szkła i np tylko na rogach przymocować np do drewna i przez to drewno przykręcić?? albo nie wiem bo chcę sobie zrobić okno w budzie ale muszę tak albo jak zwyczajnym sposobem to będzie małe jak cholera chodzi mi o ramkę na szybę mocowaną 4 śrubami na rogach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Jasne ze sie da, niektorzy nawet tak juz maja. Poogladaj galerie na servisach, nie pamietam teraz gdzie widzialem takie. Ale moze jeszcze ktos da jakiegos linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 no czekam na serwisach jakiś z modami nie?? no to spox jednak jest nadzieja poda ktoś linka albo jakieś info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...