OCM4n14k Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Lipa, gierka mi tak zapierdziela, że nie da się grać :P. Jest jakiś sposób na spowolnienie tej gry? Po demie moge stwierdzić z całym przekonaniem, iż gra jest bardzo dobra. Tylko jak ją spowolnić to ja nie wiem ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Mam dokladnie ten sam problem i nie wiem jak to spowolnic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 widziałem już obie wersje i wersja na klocka mimo, że bardziej uboga w detale jakoś bardziej cieszy oko, żal trzeba wyłuskać kasę na wersje na X360chyba to szklane :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Akurat screeny z PC w tym porownaniu wygladaja lipnie, bo kto sie o to najwidoczniej "postartal" :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 no nie wiem, nawet na portalach konsolowych jada po tej grze. Risen - żenujący port na 360 I choć wiem, że wygląd nie jest najważniejszy, to niestety nie chodzi wyłącznie o grafikę - wygląda na to, że oprócz tego całkowicie skopane jest również sterowanie. Wersja na 360 jest też bardziej najeżona błędami niż pecetowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Mnie chodzilo o to, ze screeny PC w tym porownaniu wygladaja marnie, a port na X360 to inna sparwa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 W jakim sensie marnie wygladaja? Jak na gothica wygladaja wg mnie normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Gralkem u siebie i jakos mam wrazenie ze wygladalo to lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario19x9 Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Chyba czeka nas mała niespodzianka http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=48538 :wink: Wysyłka pre-orderów juz od jutra: http://sklep.cenega.pl/index.php?action=product&nr=940 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Gra będzie spolszczona kinowo. Szkoda. Chociaż może i dobrze, skoro wydaje to Cenega. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Fajnie - to w środę już będzie można sobie pograć mam nadzieję ;) Szkoda, że CDP tego nie lokalizował - byłoby miło, znów usłyszeć ten sam głoś bezimiennego co w G1/2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Na to raczej trzeba liczyć przy premierze Arcanii. Chociaż gra pewnie do pięt nie dorośnie poprzednim Gothicom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Ale tego dowiemy się może w 2010 ;) Oby wyszło prędzej niż Alan Wake :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Bardzo przyjemnie zapowiadający się tytuł :D Odpaliłem dzisiaj demko i jedyny fakt, który mnie zasmucił to jego długość ;) (a już zdobyłem miecz :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 (edytowane) Mój brat który kocha G1 i bardzo lubi G2NK, jara się tą grą jak głupi. Mówi że ta gra jest 100x bardziej Ghotic niż Gothic 3 i właśnie tak to powinno od razu wyglądać. Bracho ma dobry gust, więc jak coś to możecie kupować w ciemno. ;-) Szkoda że nie mam czasu na giercowanie, bo bym pyknął... :) Edytowane 5 Października 2009 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 (edytowane) niepokoi mnie w tym jedna sprawa, znikły wszelkie wpisy odnośnie wersji polskiej, czyżby na naszym rynku miała wyjść angielska wersja :huh: //sprostowanie jednak jest wpis :wink2: Wersja językowa Polska (napisy) Edytowane 5 Października 2009 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 niepokoi mnie w tym jedna sprawa, znikły wszelkie wpisy odnośnie wersji polskiej, czyżby na naszym rynku miała wyjść angielska wersja :huh:Nie ma szans :> Na maila PPC przyszlo: "...Polska edycja na komputery osobiste będzie zawierać: - Grę Risen w podwójnej wersji językowej do wyboru – polskiej lub angielskiej, w najnowszej możliwej wersji, z zaimplementowanymi polskimi podpisami pod dialogami wypowiadanymi przez postacie niezależne w grze. - 64-stronicową drukowaną instrukcję do gry. - Specjalny i unikatowy dysk bonusowy, na którym znajdzie się m.in.: film „Jak powstawał Risen?” w polskiej wersji językowej (znacznie dłuższy niż dostępny powszechnie na Internecie) oraz inne materiały wideo związane z tytułem, które pozwolą jeszcze lepiej poczuć fantastyczny klimat gry. Miło jest nam zauważyć, że tak bogate wydanie gry Risen będzie dostępne jedynie w Polsce..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 (edytowane) Panowie po zmianie sterów na najnowsze nadal mam ten sam problem. Mianowicie postać znajduje się w "bańce" poza którą kolory wyglądają jak gamma zjechana na min. albo jakieś za mgłą. Gdy dojdę postacią do ściany tak, że ta bańka też jej dotyka to kolory są ok. Natomiast wszystko poza bańką jest szare i zamglone. Sprawia to spory kłopot w dzień. W nocy już kompletnie nic nie widać. Jak widać (bądź nie) stoje naprzeciw skalnej ściany otoczony kanciastą mgłą przez którą w nocy nic nie widać, a w dzień widzenie jest baaardzo ograniczone i w odcieniach szarości. Edytowane 6 Października 2009 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 A może tak łaskawie zrobisz screena jak to wygląda ta "bańka" Grasz na demie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Panowie.... jak zmienić jakieś charakterystyki postaci czy umiejętności, gram w demko, mam trzeci lvl a nic zmienić nie mogę. Same się zwiększają po przekroczeniu poziomu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wos Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 level daje ci punkty nauki ktore u nauczyciela zamieniasz wedle uznania na sile, walke mieczem itd.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Wiedza - rosnie wraz z czytanymi ksiegami Zwinnosc - mozna wytrenowac za kase i PR badz szamac zolte grzybki Sila - tak samo jak wyzej trening, flaszki, jakas roslinka Wszystkie staty oczywiscie mozna tez podniesc itemami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Acha, ok :) a w demku znajdę takiego nauczyciela? Lamerskie pytania ale nie mam zbyt wiele czasu na granie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Premiera Risen'a przyspieszona o tydzień! Tak więc od jutra czyli od 9.X.2009 można kupować w sklepach w całej Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Sztuczki, które sprawią, że Risen będzie lepiej wyglądać i szybciej się włączy na razie niewiele zmian, ale zawsze coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymeq Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Właśnie widzę gazetkę z Media Markt Risen też będzie od 9tego :unsure: "Asortyment w podanych cenach dostępny od 09-10-2009 do wyczerpania zapasów" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario19x9 Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) Recenzja na gry online: http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=6042 Przed chwilą kurier dostarczył mi grę :wink: 105,50 zł razem z przesyłką :wink: Edytowane 8 Października 2009 przez mario79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Skąd tak tanio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario19x9 Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Zamówiłem w sklepie cenegi jako pre-order jakies 3 miechy temu, sam sie dziwie ze tak tanio bo o ile pamietam cena miała byc 119zł + kurier :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) Znalazl ktos juz rozwiazanie problemu na zbyt szybko dzialajaca gre? Z mila checia bym pogral no ale dziala za szybko a nigdzie nie umiem znalezc rozwiazania. :( Edytowane 8 Października 2009 przez kuebk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...