LOW_RIDER Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Każdy program pokazuje że mam temp.proca 48C,z deka to nie mozliwe gdyż jak założe sam radiator to temp niby taka sama,Moze znacie jakiś uczciwy program który w koncu poda prawdziwą temp.bo w biosie mam tylko temp.płyty głownej. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Nie znam twojej płyty ale powinna monitorować temp. proca skoro monitoruje swoją. Jeżeli proc jest na przejściówce to może ona ma coś współnego z tym (np. jak jest stara ).Te 48 st. to jest chyba raczej -48 st. czyli odczyt z czujnika który nie istnieje ,też mi program zczytywał takie wartości (na abicie be6 II). Spróbuj programu speedfan on zczytuje ze wszystkich czujników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Celki ( i nie tylko ) maja w jądrze własny termometr (dokładny ) nie jakis tam czujnik pod procem, ale nie wiem czy twoja płyta to obsługuje... 48 'C to troszkę dużo ten czujnik chyba nie działa, spróbuj mbprobe, speed fanem , motherboard monitor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelos Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Każdy program pokazuje że mam temp.proca 48C,z deka to nie mozliwe gdyż jak założe sam radiator to temp niby taka sama,Moze znacie jakiś uczciwy program który w koncu poda prawdziwą temp.bo w biosie mam tylko temp.płyty głownej. :cry: Jak chcesz miec pewnosc to najlepiej kup termometr z czujnikiem koszt okolo 50zl. dokladnosc 0,1C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...