bartek46op Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Otóż mam dylemat co wybrać. Thermalright Ultra 120A mogę mieć za 89zl z wentylatorem Acutake i całym wyposażeniem ... Ultra 120A vs. Karakorum - co polecicie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Ja bym brał Ultre,tylko czy podstawa prosta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Akurat w Ultra 120A wszystkie na tej aukcji są proste (angela.pl) pytalem mailowo Angele jak i inne sklepy i ta seria nie ma raczej tej wady (na 30 sztuk sprzedanych nie trafila im sie krzywa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 No to Ultra i skombinuj sobie jakieś podkładki żeby się po procku nie ślizgał.A tak wogole to czemu chcesz zmienić?Przecież Hr01 jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Ultra tak jakoś ładniej się prezentuje, na HR-01 mam kupca :) I w Ultrze mam już zapinki i wentyla. Co do podkladek to mogą być uszczelki w kształcie kolka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...