elodreco Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam. Potrzebuję kupić nie duże głośniki do ok 120PLN do słuchania muzyki oraz gier. Filmy oglądam na odtwarzaczu DVD. W tym przedziale cenowym jest cała masa zestawów od Creativa. Są to mixy drewno + plastik. Boję się tego połączenia. Nigdy nie miałem plastikowych głośników. Od zawsze miałem jakieś Tonsile i amplituner pod PC. Teraz jednak potrzebuję czegoś mniejszego pod laptopa. Obecnie integra w lapie, ale docelowo będzie jakaś dźwiękówka na expresie. Poszperałem na allegro: CREATIVE T3100 - tylko coś te satelitki marnie wygladają Creative Inspire 2.1 P380 CREATIVE A300 2.1 CREATIVE GIGAWORKS T20 LOGITECH X-230 Rodzaj muzyki: Trance, Dance, Heavy Metal, Gothic, Power Metal, Disco 80`, Ragga Źródło muzyki: .mp3, .flc, audio cd, radio: di.fm Jakieś propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Dał byś rade trochę dołożyc?Za ok.160zł można dorwać Geniusy 2000x.One będą najlepszym wyjściem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elodreco Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Dał byś rade trochę dołożyc?Za ok.160zł można dorwać Geniusy 2000x.One będą najlepszym wyjściem.Za duże :) Mam takie jedne w drugim pokoju ^^ potrzebuję coś mniejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Od siebie tylko powiem, że ja bym P380 nie brał (posiadam). Tyle, że wszystkie podane pewnie podobnie grają... Może kieruj się estetyką (Logitech?) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_91 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 ja mam te LOGITECH X-230 od pół roku i jestem z nich zadowolony nie słucham głośno muzyki te głośniki służą mi do gier. dźwięk jest czysty ogólnie jak dla minie grają ładnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...