Winterq Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Heja rodacy, Mieszkam na codzień w Holandii, jednak jestem tymczasowo zameldowany, nie posiadam stałego zameldowania. Chciałbym sobie podłączyć tutaj internet, jednak z tego co wiem to bez stałego zameldowania jest z tym problem. Osoby z Niderlandów proszone są o napisanie, czy są jakieś prepaidy lub oferty dla przyjezdnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Swego czasu też miałem ten problem (Bergen op Zoom), a rozwiązałem go tymczasowo "pożyczając" internet od sąsiadów marokańczyków przez wi-fi -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 problem jak niema hotspotów w okolicy, wtedy już nie "pożyczysz" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 może pomogę : z vodafona miałem internet za 9 euro, na komórce (modelu nie pamiętam) jakiś speedtest podawał down 300kb, up: 150 kb, wiec nie najgorzej tylko musiałbyś się w odpowiedni modem (chyba) wyposażyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eendruuu Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Posiadam ten dostęp do internetu vodafone, i troszke jestem nie zadowolony poniewaz po uaktywnieniu tego pakietu internet dziala tylko przez pare dni po tych dniach pobiera kase z konta, poniewaz vodafone wprowadzilo jakies ograniczenia ,,, Jesli jest jakis inny sposob łączenia sie z internetem tak bez meldunku i w miare tanio. prosze o kontakt : endruuu@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...