seba84_2005 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Temperaturki bardzo ladne... juz mozesz seba wsadzic chlodnice do domu. Za dlugo lezy w sniegu :P :lol2: Jako że miałem sobie kupić oryginalną szybkę do aquaero, ale niestety cena mnie odrzuciła :mur: postanowiłem zrobić sobie sam taką coś na styl oryginału :wink: teraz jest o wiele lepiej i wyświetlacz zabezpieczony przed rysowaniem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Aquaero to jednak super sprzęt, Super wygląda i bardzo, ale to bardzo funkcjonalny. Trzeba będzie w takie coś kaskę zainwestować :) ps. Seba czekam na twoje nowe fotki budki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek1233 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 No, no, seba coraz lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Ladnie to wyglada. Jak jeszcze pomalujesz srodek to bedzie miodzio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 soon :D na razie czekam na pastę polerską do tacki i zobaczymy jaki będzie efekt polerki tak żeby wyglądała na lustro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar7ek Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 ... A teraz mi doradźcie :wink: chcę pomalować budę w środku, tylko na jaki kolor... biały/perłowy czy czarny? :unsure: Możesz też pomyśleć o anodowaniu środka. Mam podobną budę i się przymierzam do anodowania. W wawie to np. firma anodal robi. Trzeba tylko z obudowy wywalić wszystko poza aluminium. I warto zamówić u nich próbki na stronie bo te kolory z ich strony w ogóle nie oddają rzeczywistych kolorów jak to wygląda - a wygląda całkiem nieźle. I jeszcze jakbyś zdradził czym masz połączony rezerwuar z pompką to by było fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 I jeszcze jakbyś zdradził czym masz połączony rezerwuar z pompką to by było fajnie. łooo to, łoo to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar7ek Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 łooo to, łoo to :D Dzięki. Znalazłem jeszcze TAKIE ale widzę, że to pierwsze lepsze bo wygodniej skręcić tzn. więcej możliwości ustawienia (jeśli to jest ruchome na tym pierścieniu?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 (edytowane) Do budy pójdzie proszek jednak :wink: A teraz coś nowego :D kolejne złączki, tym razem od BP 13/16 i wężyk Tygon 11.2/15.9 TFC 10/16 vs BP 13/16 TFC z nakrętką BP :wink: Edytowane 30 Marca 2009 przez seba84_2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 seba co to za słomki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosti Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Super ! :D Seba znowu szaleje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomoMadej Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Czemu nie użyłes tygonu 12,7 / 15,9? Jest taki na 100%, bo sam takiego uzywam;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 To juz wiem kto mi wykrecil weza z pralki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Czemu nie użyłes tygonu 12,7 / 15,9? Jest taki na 100%, bo sam takiego uzywam;) To zrób na tym Tygon'ie swoim łuk od dolnej złączki CPU do NB. Twój wąż jest taki "giętki" jak szmata dlatego mam o grubszej ściance żeby robił lepsze łuki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Ostatnie zdjęcie - :wub: :wub: :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zmodyfikowałem też mocowanie szyby z klejonego na śrubeczki imbusowe M3 black :wink: 3251442[/snapback] Dzięki. Znalazłem jeszcze TAKIE ale widzę, że to pierwsze lepsze bo wygodniej skręcić tzn. więcej możliwości ustawienia (jeśli to jest ruchome na tym pierścieniu?). Ja mam właśnie 2 złączki skręcone ze sobą. 1: taką jak podał Ajeto 2: taką właśnie ja Ty zalinkowałeś :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a jak wczesniej miales przymocowana szybe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a jak wczesniej miales przymocowana szybe?? Była przyklejona na silikon od wewnętrznej strony :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvadzio Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Sebuś, przetaktuj tego procka na 4000, bo to 4080 beznadziejnie wygląda <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Sebuś, przetaktuj tego procka na 4000, bo to 4080 beznadziejnie wygląda <_< Kee? Szaleju się najdł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 (edytowane) Sebuś, przetaktuj tego procka na 4000, bo to 4080 beznadziejnie wygląda <_< Właśnie przetaktuj swojego procka na 4000, bo 3500 beznadziejnie wygląda :lol2: Edytowane 2 Kwietnia 2009 przez seba84_2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvadzio Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 (edytowane) to daj mi proca który tyle zrobi :D <_< Edytowane 2 Kwietnia 2009 przez Kvadzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Była przyklejona na silikon od wewnętrznej strony :wink: aha i zmieniles bo miales taki kaprys czy nie dawalo rady w ten sposob??:) pytam bo sam mysle nad taki rozwiazaniem przy pracach nad lian li pc 7 a wolalbym od wewnetrznej strony dac szybe ale nie na srubkach:) (nie mowie o orginalnie wycietym oknie przez lian li bo szpetne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 aha i zmieniles bo miales taki kaprys czy nie dawalo rady w ten sposob??:) pytam bo sam mysle nad taki rozwiazaniem przy pracach nad lian li pc 7 a wolalbym od wewnetrznej strony dac szybe ale nie na srubkach:) (nie mowie o orginalnie wycietym oknie przez lian li bo szpetne) dawalo rade ale mi sie znudzilo tym bardzie ze mam na topie imbuski ktore teraz pasuje do bocznego panelu z oknem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 (edytowane) rozumiem w takim razie pasuje:) ja jednak wolalbym bez...jestem na etapie szukania miejsca gdzie mi to ladnie wytna no ale dosc nudzenia to nie moj temat...chlodzenie swietnie sie prezentuje:) ale to wiele razy pisalem na pclolu:) (zamierzasz tam jeszcze wrocic jak zmadrzeja??:)) bardzo mi sie podoba przerobka airflowa:) sam nad tym mysle...czekam na efekt jak pomalujesz srodek:) Edytowane 2 Kwietnia 2009 przez guderian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 (edytowane) rozumiem w takim razie pasuje:) ja jednak wolalbym bez...jestem na etapie szukania miejsca gdzie mi to ladnie wytna no ale dosc nudzenia to nie moj temat...chlodzenie swietnie sie prezentuje:) ale to wiele razy pisalem na pclolu:) (zamierzasz tam jeszcze wrocic jak zmadrzeja??:)) bardzo mi sie podoba przerobka airflowa:) sam nad tym mysle...czekam na efekt jak pomalujesz srodek:) Może kiedyś :wink: buda jak dobrze pójdzie będzie na dniach :wink: EDIT: Mały mod oryginalnego panelu Lian Li. Teraz zamiast mało przydatnego kontrolera wsadziłem Poweradjust dla Lainga W przyciskach zostały wywiercone otworki w których są diody Poweradjusta informujące nas o stanie naszej pompki. Tam gdzie był wyświetlacz wstawię czarną siatkę wyciętą z wolnej zaślepki Lili 5,25" :wink: Mod skończony :wink: Tak wygląda poweradjust w moim wykonaniu :D Edytowane 2 Kwietnia 2009 przez seba84_2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Tak wygląda poweradjust w moim wykonaniu :D Przyznaj sie ze Plastek to robil dla Ciebie za flaszke tymbarku :P PS. Good job Mate :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Przyznaj sie ze Plastek to robil dla Ciebie za flaszke tymbarku :P PS. Good job Mate :) No właśnie nie robił bo chciał 2 flaszki ale jak na moje oko to za drogo, więc postanowiłem zrobić go sam :D PS. Happy Birthday Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Hehe to pewnie temu chcial dwie bo bedzie popijawa wiec musi cos miec na afterparty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Hehe to pewnie temu chcial dwie bo bedzie popijawa wiec musi cos miec na afterparty :) Dokładnie ale trzeba było myśleć nad tym wcześniej :lol2: będzie popijał kranówką :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...