seba84_2005 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Be Quiet! Dark Power P7 PRO 750W :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Be Quiet! Dark Power P7 PRO 750W :wink: a jak sie sprawuje ?? cichy ?? trzyma napięcia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 a jak sie sprawuje ?? cichy ?? trzyma napięcia?? Cichy to on nie był... wymieniłem wentylka na NB i jest spoko. co do napięcie spokojnie daje sobie rade :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 EK rez 250 holder made in Poland :wink: "goła" tuba moim zdaniem lepiej wygląda niż zaciskana przez oryginalne mocowanie. Jakby ktoś potrzebował mam 2 holdery czarne z zapinkami na sell :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 seba wiesz w co celujesz :rolleyes: piknieeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek1233 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Brzydkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Rez jest po prostu wcisniety, czy on nie wyleci??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Siedzi bardzo ciasno, nie wyleci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Brzydkie. Turuś zazdrośniku :lol2: Rez jest po prostu wcisniety, czy on nie wyleci??? Nie wyleci :wink: nie widać tego na foto mocowania ale dodatkowo przyklejone są gumki w kształcie kwadratu dla zabezpieczenie przed wypadaniem. Zaciska na tyle mocno, że już od rana siedzi i nie wypadł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Brzydkie. :lol2: widac brak ci poczucia estetyki. Cos co jest dopieszczone i dopracowane nie moze byc brzydkie. Moze ci sie nie podobac bo masz swoje gusteczka, ale walenie tekstem ze jest brzydkie ... ukazuje albo brak jakiegokolwiek poczucia estetyki, albo zazdrosc/zlosliwosc autora posta. Ja nie lubie WC nie przemawia to do mnie wogole. Ale mimo to umiem dostrzec kunszt wykonania i starannosc, oraz efekt koncowy, ktory z perspektywy WC jest bardzo pozytywny (porownaj sobie chocby z wieloma innymi WC - gosci ktorzy dopiero zaczynaja, albo niemaja pojecia jak porozmieszczac przewody etc. ) Jeszcze inaczej - to tak jakbys popatrzyl na linie prosta, i powiedzial ze jest krzywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonq Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Nie no mi się podoba, zrobisz mi takie ^^? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek1233 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Turuś zazdrośniku :lol2: Nie wyleci :wink: nie widać tego na foto mocowania ale dodatkowo przyklejone są gumki w kształcie kwadratu dla zabezpieczenie przed wypadaniem. Zaciska na tyle mocno, że już od rana siedzi i nie wypadł :wink: hehe :) :lol2: widac brak ci poczucia estetyki. Cos co jest dopieszczone i dopracowane nie moze byc brzydkie. Moze ci sie nie podobac bo masz swoje gusteczka, ale walenie tekstem ze jest brzydkie ... ukazuje albo brak jakiegokolwiek poczucia estetyki, albo zazdrosc/zlosliwosc autora posta. Ja nie lubie WC nie przemawia to do mnie wogole. Ale mimo to umiem dostrzec kunszt wykonania i starannosc, oraz efekt koncowy, ktory z perspektywy WC jest bardzo pozytywny (porownaj sobie chocby z wieloma innymi WC - gosci ktorzy dopiero zaczynaja, albo niemaja pojecia jak porozmieszczac przewody etc. ) Jeszcze inaczej - to tak jakbys popatrzyl na linie prosta, i powiedzial ze jest krzywa. Stary wyluzuj... to była metafora :) Tak się rozpisałeś jak bym obraził kogoś mame lub coś jeszcze gorszego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 :lol::lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Seba ładnie Cię proszę zerwij tą folie a będzie +10 respektu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Seba zostaw folie + 20 respectu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Stary wyluzuj... to była metafora :) Tak się rozpisałeś jak bym obraził kogoś mame lub coś jeszcze gorszego... Jestem wyluzowany , looknij na avatar :P dobre z ta metafora :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Folia troche na F&F, ale kocham te filmy, wiec mi sie podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 (edytowane) Folia troche na F&F, ale kocham te filmy, wiec mi sie podoba :D Seba nawiazal do ostatniej czesci wiec jest git ... to taki nasz polski Dominic Toretto :D Edytowane 2 Maja 2009 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek1233 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 nie no ten obrazek wymiata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 To że jestem pod wpływem % bo dziś święto mojego miasta było... a może nadal jest i dziewczyna mi wyrywa klawe z rąk... dam rad odpisać Malik ta fotka FTW! Ha ha tyle że jestem przystojniejszy od aktora szyb&wściek... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 mój opis na GG dzisiaj wygląda tak: proszę mieć dzisiaj dystans... nawaliłem sie jak worek w elektrolux-ie ;/ seba to dopiero początek ;> ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Fotka supka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 (edytowane) poprostu FTW :) ... podobnie jak projekt seby Z serii Seba Szybki i wsciekly :) Edytowane 2 Maja 2009 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Haha ale nie mieli Bitspowara i lipton :lol2: przynajmniej mamy 50 metry Fesera B-) :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Fajne!!! :D :lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek1233 Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Nie możecie spac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Jako ze dzisiaj niedziela: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek1233 Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Może stworzysz filmik ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Seba glowy nie chce ogolic :P Wiec lipa. Dobra konczymy FF OT bo sie to moze zle skonczyc. Zdradze ze kolejny mod seby to FF Style ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Tylko aby nie przesadzic tez z tym stylem!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...