seba84_2005 Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Work in progress ;) trza zrobić oplotajz na zasilanie 2 GPU i niedługo może blok na dominatorki zawita ;) Ktoś się pyta jak temperaturki? A no not bad, ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 No bardzo ładne SLI i fajne tempy na grafach. Ja jednak z tym blokiem na ramach dałbym sobie spokój, według mnie pogorszy to estetykę układu przed dodatkowe węże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Bloczek się trafił okazyjnie więc obadam jak to będzie wyglądało. Będzie multum węży, ale czy będzie aż tak źle..... zobaczymy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 ladnie Ci to wyszlo z tymi dwoma grafami :) Tylko ta buda z ta siatka mi niezbyt przypada do gustu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Patrzac jak wszyscy ida w szybe ... siatka jest jak najbardziej fpyte. W koncu cos innego. Sebus moje SLI czeka na bloki :) Dobro, nie gadaj tylko do roboty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 U mnie trochę się zmieniło od ostatniego razu :wink: zawitał oplocik MDPC i także kilka blach się już maluje. Zobaczymy co z tego wyjdzie jak skończę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 U mnie trochę się zmieniło od ostatniego razu :wink: zawitał oplocik MDPC i także kilka blach się już maluje. Zobaczymy co z tego wyjdzie jak skończę :wink:Ladnie :) Blachy malujesz? Zdradz troszke wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 gra gitara, już widzę oczyma wyobraźni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Ladnie :) Blachy malujesz? Zdradz troszke wiecej :) Blachy zasłonią tylną tackę płyty, czyli jak zdejmiesz bok to i tak będzie widać blachę. Dodatkowo na zatoki osłony :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 No pieknie Seba :) PS. Z blachy juz wyciete ... jada do malowania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Bajecznie wyglądają oploty do 24pin, a teraz wszyscy na niebieki się przerzucają :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Moja blacha też już jedzie do malowania :P Seba, jak zwykle fpytke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Świetnie to wygląda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo70 Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Podoba mi się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula01 Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 "Jop twoja mać " nic dodać nic ująć tylko mógł byś dac jakies 2 foty orginalne bez obróbki CDN... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazza Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Twój PCt to szczyt piękna, chciał bym dojść do takiego poziomu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 No super to wyglada! :) Bardzo dobrze dobrane kolory. Z czego zrobiles ta zaslonke na mostek SLI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Nakładka na mostek SLI jest zrobiona.... (nie zgadniecie z czego) z pudełka po DVD :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...