seba84_2005 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 10/13 są dla mnie najlepsze :wink: i przy takich zostanę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Thorn to tylko i wyłącznie kwestia wyglądu... niektórzy lubią węże o większej średnicy ze względu na estetykę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Seba, ile masz luzu pomiedzy tymi zlaczkami fesera na fuzionie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Seba, ile masz luzu pomiedzy tymi zlaczkami fesera na fuzionie? Nawet mrówka nie przejdzie :lol2: prawie ocierają się o siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Greenfoxy5 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Teraz mam do was prośbę, doradzicie mi co jeszcze można poprawić Moim zdaniem powinieneś lewy wentylator 60 mm na obudowie zamienić albo na inny który by świecił na różowo itp. albo kupić 4 diody przyklejane i o 20% by to lepiej wyglądało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 (edytowane) Nowe zabawki ;) Za kilka dni przyjdzie jeszcze blok nowy na CPU :wink: Edytowane 12 Stycznia 2009 przez seba84_2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 eksperymentujesz chłodzenie z jednym króćcem ;) ? to nie będzie działać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 A jak chcę osiągnąć max ciśnienie! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0bert Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 A jak chcę osiągnąć max ciśnienie! :DA jak blok rozsadzi cisnienie? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 (edytowane) @up Poczytaj troszkę Ironia :) Na pewno się przyda :P BajDeŁej fajne te topy na mofy :) Edytowane 12 Stycznia 2009 przez Manhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 (edytowane) @up Poczytaj troszkę Ironia :) Na pewno się przyda :P hahaha te korki to tylko tak dla zdjęć :D Edytowane 12 Stycznia 2009 przez seba84_2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 jak sie sprawuje topik DDC ? swojego chyba sie szybko nie doczekam, wiec chociaz dobrze by bylo wiedziec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 jak sie sprawuje topik DDC ? swojego chyba sie szybko nie doczekam, wiec chociaz dobrze by bylo wiedziec :D Bardzo dobrze :wink: nawet mam większy flow niż na topie OCLabs :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0bert Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 @up Poczytaj troszkę Ironia :) Na pewno się przyda :P Thank you captain obvious! Czekam na update'y, a buda zostaje ta sama czy moze bedziesz zmienial Seba? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 U mnie w kompie trochę się zmieniło do czasu kiedy mi padł striker II formula... teraz tak to wszystko wygląda: http://www.youtube.com/watch?v=Wl8xIkMBvd8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 U mnie w kompie trochę się zmieniło do czasu kiedy mi padł striker II formula... teraz tak to wszystko wygląda: http://www.youtube.com/watch?v=Wl8xIkMBvd8 miodzio :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 wlasnie widzialem twoj uklad na extremesystem fajny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 (edytowane) Dzięki chłopaki :wink: kilka fotek: A teraz mi doradźcie :wink: chcę pomalować budę w środku, tylko na jaki kolor... biały/perłowy czy czarny? :unsure: Edytowane 26 Marca 2009 przez seba84_2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Wg. mnie czarny kolor oczywiście. Bardzo fajny, estetyczny układ. Co to za łącznik pomiędzy rezem a pompką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Co tu dużo pisać ładny układzik ;) Pomaluj obudowe na czarny półmat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 tez ladne zdjecie : http://i564.photobucket.com/albums/ss89/se...05/S5000471.jpg :grin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 ja bym na czarny półmat zrobił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Wg. mnie czarny kolor oczywiście. Bardzo fajny, estetyczny układ. Co to za łącznik pomiędzy rezem a pompką? To: KLIK + KLIK daje właśnie taki łacznik i mamy możliwość obracania pompką w każdą stronę :wink: czyli malujemy na czarno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 IMHO katoda lepiej rozświetli wnętrze, jeżeli wrzucisz ją do tej poprzeczki ;) O ile się oczywiście zmieści. Piękny łuczek rez -> GPU :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Wypoleruj na lustro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 IMHO katoda lepiej rozświetli wnętrze, jeżeli wrzucisz ją do tej poprzeczki ;) O ile się oczywiście zmieści. Piękny łuczek rez -> GPU :) Tam właśnie jest katoda a 2 jest na dole budy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Ja bym dał w środku biały perłowy i zmienił dał białe węże do układu. Znowu będzie to coś innego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 A jak dla mnie to jakoś blado by wyszło ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 (edytowane) tak się u mnie przedstawiają temperaturki Idle: Stress: ( proc def) Edytowane 22 Marca 2009 przez seba84_2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 (edytowane) Temperaturki bardzo ladne... juz mozesz seba wsadzic chlodnice do domu. Za dlugo lezy w sniegu :P Edytowane 26 Marca 2009 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...