w-u-j-e-k Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 W moim przypadku używałem wcześniej 156.76 w lapku (8600 GS) , a obecnie 169.09 i zauważyłem ,że wyniki mi strasznie spadły.... Np.Wcześniej w CS miałem koło 60 , a teraz raptem 45..... W 3dmarku 2006 ,wynik spadł mi o 100 punktów !! Chciałbym wiedzieć ,które są najwydajniejsze ? Których wy używacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Dlaczego zakladasz kolejny watek dotyczacy tego samego problemu? Zainstaluj inna wersje sterownikow jezeli ta sprawia Ci problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zainstalowałem ,już kilka i moje wyniki są nadal niższe niż te na starych sterownikach.... A poza tym ,chyba można spytać ludzi na forum , jakich używają sterowników w laptopie. Jeśli jest taki wątek odnośnie sterowników na PC , to czemu niby nie miało być tematu odnośnie sterów laptopa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...