kubil Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Mam problem, z którym meczę się już ze 4h. PO formacie laptopa ASUS X51RL, zainstalowałem wszystkie sterowniki oprócz tego wymienionego w temacie. Zainstalowałem oczywiście XP a sterownika na pewno nie ma na żadnej płycie którą otrzymałem (zresztą tylko pod VISTE). Jaki sterownik jest potrzebny (przejrzałem także wszystkie na stronie support.asus.pl i nadal nic) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zapewne chodzi o ACPI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubil Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 No ok, ale sterownik ten jest inny dla każdej płyty głównej, a ja nigdzie nie mogę znaleźć info o płycie w moim laptopie. Może ktoś się pofatyguje i zrobi to za mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 (edytowane) http://support.asus.com/download/download....SLanguage=en-us 1. Select Products (Notebook). 2. Select Series (X51). 3. Select Models (X51RL) 4. Search. 5. ATK. Proste, prawda? Edytowane 3 Sierpnia 2008 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubil Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 (edytowane) OK powiem szczerze wszystko wiedziałem oprócz tego (i o to prosiłem), że ten sterownik nazywa się ATK. Dzięki Sprawdziłem - to nie chodzi o te sterowniki :( Edytowane 3 Sierpnia 2008 przez kubil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Spróbuj wymusić instalację wybierając ręcznie sterownik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zainstaluj najnowsze sterowniki do chipsetu ze strony ati, a nie asusa. Zobacz tez: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=200...SLanguage=pl-pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubil Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Musicie się Panowie mocniej postarać, bo nadal nic -> ręczne wymuszenie instalacji nic nie dało; z tego co wiem ATI to karta graficzna a z nią wszystko jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Wcale nie musimy sie starac, za to Ty powinienes sie zapoznac z wyszukiwarka. Swoja droga, masz laptopa i nawet nie wiesz jaki ma chipset? -> Chipset ATI RC415ME + SB600. Zrob to samo co autor postu do ktorego link podalem wczesniej i powinno dzialac: http://42.pl/u/P82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubil Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Dzięki za pomoc. Wszystko OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...