bartek46op Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Witam, tak jak w temacie. Czym mam sformatować dane na dysku żeby byla trudność z ich przywróceniem? Dysk chce sprzedać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam, tak jak w temacie. Czym mam sformatować dane na dysku żeby byla trudność z ich przywróceniem? Dysk chce sprzedać :)najpierw musisz wykasowac te dane - najlepiej jakims programem ktory wielokrotnie nadpisuje kazdy sektor ;) np file monster Edytowane 3 Sierpnia 2008 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 A MHDD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 (edytowane) to jest chyba program diagnostyczny + cos do naprawiania (?), ale jezeli ma funkcje nadpisywania to pewnie przecietny smiertelnik nic nie odtworzy ;) ja podalem file monster jako przyklad, takich programow jest napewno wiecej ;) Edytowane 3 Sierpnia 2008 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okzo Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 najpierw musisz wykasowac te dane - najlepiej jakims programem ktory wielokrotnie nadpisuje kazdy sektor ;) np file monster Tylko po co nadpisywac wielokrotnie? 'kkNd!' tu poczytaj -> http://forum.idg.pl/informatyka_sledcza_ek...ch-t148610.html MHDD komenda "erase" i nie masz czym się martwic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...