iceteam Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam mam problem Otóż mój lay zajmuje 910 px ale po pocięciu ps-ie zostaje zawsze 1 px dodatkowy z prawej strony i w rzeczywistości ma 911px jak to możliwe? Edytowane 3 Sierpnia 2008 przez iceteam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 widzisz tu wróżki? To Ty masz projekt a nie my więc czemu nas pytasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam mam problem Otóż mój lay zajmuje 910 px ale po pocięciu ps-ie zostaje zawsze 1 px dodatkowy z prawej strony i w rzeczywistości ma 911px jak to możliwe? Zaznacz o jeden piksel mniej przy cięciu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...