kornis Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 witam. jak w temacie, na piatkowym balecie upadl mi pendrive na chodnik i juz nie dziala (sandisk cruzer centour 8gb-3 dni go mialem:/). w zwiazku z tym szukam jakiegos serwisu, ktory moglby mi go naprawic ze nieduza kase (sam pendrive wart 100 PLN, wiec nie wiem czy w ogole sie bedzie oplacalo). wiec wracajac do tematu: czy ktos moze polecic niedrogi serwis na terenie warszawy? dzieki za info pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Jak pen jest na gwaranacji to oddaj go do sklepu w którym go kupowałeś . Jak dobrze pójdzie dostaniesz nowy taki sam , albo poczekasz trochę , ale nie będziesz musiał nic płacić . Swoją drogą to ciekawe , mój pen ( jak i moja mp3-trójka ) nie raz lądowały na ziemi i dalej działają . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Pendrive-ów się nie serwisuje. Przy takiej cenie urządzenia. Własnym sumptem rozmontuj delikatnie i zobacz do wnętrza. Może się wtyk USB urwał od reszty. Jak tak to może Ci to zlutują w serwisie GSM za "dziękuję". Jak pęknięta płytka to już gorzej- raczej klapa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...