dioda Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Poszukuje czegoś fajnego pod procesor Pentium 4 do 400zl tzn. coś z serii MSI ,Epoxa lub Solteka na Asusa mnie nie stać. co myślicie o płytach głównych na Sisie :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oskar Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 dobry jesteś nie wiedziałem że epox produkuije płyty pod pentka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Oskar lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ja tam mam MSI 845 PE max stabilne to to 399 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Pewnie ze sa http://www.epox.nl/english/products/mother...erboard/478.htm :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oskar Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ej to pisal uzytkownik MaKaR na moimloginie wiec smiejcie sie zniego nie ze mnie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Dorzucasz 100zł i masz full wypas płytkę na sis'sie 655 od gigabyte :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 powiem tak : Własnie dziś kupiłem sobie pentiumka 4 2.4 + mobo gigabyta na sisie 655, dokładnie GA-8SQ800 ULTRA płyta taki wypasior że mnie zatkało jak ją zobaczyłem, płyta bardzo wydajna posiada wszystko włącznie z serial ata dual ddr raid itd..... szczerze mówiąc 2 dni łaziłem po necie szukając coś dla siebie, ale powiedzialem sobie że nie dam ponad 1000 zł na Granite bay'a. Z płyty jestem narazie strasznie zadowolony POLECAM TO MOBO !!! :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...