moadip Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 jaka roznica jest pomiedzy AP linksysa WAP11 a WAP54g, jezlei patrzac na specyfikacje techniczna to niczym sie nie roznia, jedyne ot co to cena! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 wap 11 działa w trybie "b" (czyli 11mbit/s dlatego taka nazwa) a wap 54 działa w trybach b/g (czyli do 54mbit i dlatego taka nazwa) - proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadip Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 wporzadku a jak ma sie to do zasiegu??chodzi mi o pokrycie jednego pietra domku jednorodzinnego mam kabel sygnalowy z netem poprzez Lan, wiec teoretycznie i tak max przepustowosc bedzie do 5mb wiec wystarczyc powinno, tylko jak juz powtarzam jak jest z zasiegiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 zasięg powinien być porównywalny ( z zaznaczeniem na powinien) a wg samej specyfikacji obu standardów przy takiej samej mocy emitownej w b i g zasięg będzie większy dla technologii b; myślę że nikt nie odpowie ci w 100% jak będzie wyglądał zasięg w tym domu jeżeli go nie widzimy (chyba że jacyś spece co z fusów to wyczytają :D ), ale w 90% przypadków na 1 piętro wystacza każdy ap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...