lspm Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11947492 o dużo nie proszę - pewnie wielu z was ma działający układ podobny do tamtego... schemat plus soft... lspm@o2.pl aaa... jest gdzieś jakieś opensource np w delphi (do sterowania portem można wstawki z assemblera) albo jakieś ułatwienie w napisaniu własnego programu - np uruchomienie innego z odpowiednim parametrem pozwalałoby na sterowanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Jezu czlowieku Zobacz topic LCD w kompie - 10 stron o tym i wielu innych wyswietlaczach. Uzyj umyslu, a nie klawiatury :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspm Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 tamten przeczytałem i jestem delikatnie mówiąć skołowany co z czym działa, jaki program i skąd.. jakby ktoś miał to ok a jak nie to nie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspm Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ehhmm.. przepraszam, nie doczytałem. niech jakiś moderator skasuje ten wątek żeby nie zaśmiecał. sorki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...