Kiene Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Jeśli lubisz gry pokroju Tomb Raider koniecznie zajrzyj pod: www.tr-kiene.ovh.org - portal www.tru-forum.wxv.pl - forum Kryje się mnóstwo informacji dotyczących głównie Tomb Raider Underworld, ponadto na stronie znajdziecie tapety w wysokich rozdzielczościach (nie logowane!!!), nowości, pliki i sporo ciekawych informacji. Zapraszamy również na nowo otwarte forum do wspólnego gawędzenia o grze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 No to podsumujmy... Kolejne forum o czyms o czym są juz dziesiątki innych. No i az 5 uzytkowników.... Do tego darmowy hosting zeby kazdy potrafił z automatu postawić to [ciach!] jakim jest przemo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiene Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Czy jest chodź jedne forum unikalne o czym juz by ktoś nie pisał?! Wątpie... Więc nie rozumiem twojego stwierdzenia... A co do użytkowników... Forum wystartowało jakieś 3 dni temu to czego się spodziewać?! 1 mln użytkowników?! To niedorzeczne... A darmówka forum przemo jest w porządku (!) jeśli ktoś nie jest webmasterem. No przykro mi bardzo nie każdy jest tak utalentowany jak tu by tworzyć samemu od podsatw forum... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 (edytowane) Nie rozumiesz stwierdzenia... ok. A rozumiesz, że prezentacja strony/forum która jest już jakoś rozwinięta robi dużo większe wrażenie? O IP.Board i vBulettin nie słyszałeś? Kto ci każe od postaw pisać skrypt forum kierdy są dostępne świetne gotowce? btw, jak z linków zrobisz hyperłącza to może zajrzę na powyższe strony Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiene Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 A kto powiedział, że ja chce tylko zaprezentować forum...?! Chodziło mi raczej o zaproszenie zainteresowanych! Po drugie skoro kożystać już z gotowców to czemu niby nie mogę sobie korzystać z forum by przemo?! Po to one chyba są zeby nie musiec klepać i konfigurować wszystkiego samemu?! Źle mówię?! Raczej nie... :P Jeśli zależałoby ci na wejściu na którąś z moich stron już bys to zrobił... :| I nie potrzebuję łaski. Nie odbierz tego źle bo nie chce sie z nikim kłucić. A jeżeli tak bardzo wam moj topic nie pasuje usuńcie sobie go... I zarazem pokażcie jacy naprawdę jesteście... Ps. A np. jak kupujesz nowy samochód to co?! chwalisz nim sie dopiero jak na liczniku bedzie przejechane 100 000 km?! Widzisz wenom po to sie prezentuje chyba stronę zeby ją ktoś odwiedził. Ps.2 dzięki za krytykę no i czekam na odpowiedź. Chcę usłyszeć co tym razem ktoś tu napisze... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 (edytowane) Ale powiedz mi co mamy oceniać skoro to jest puste forum z kilkoma działami, pierwszym lepszym themem i niewybitnym logiem? Jakbyś przeanalizował błędy Twoich poprzedników to wiedziałbyś, że na PPC puste fora furory nie zrobią. Dam Ci radę: kiedy jeszcze możesz zmień forum np. na SMF. Kończę tym moją obecność w tym temacie, bo wiem kiedy skończyć dyskusję. Bądź co bądź życzę sukcesu, bo czemu miałbym tego nie zrobić. Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiene Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Nie szukam oceny, szukam ludzi... Po co mi wiecej dizałów?! To nie jakieś multiform o wszystkim tylko o wązkiej tematyce... Co do zmiany forum. Jak na razie działa ok, wiec nie musze, to ze ktoś kozysta z innych nieznaczy ze ja muszę. A forum nie ma byc piekne tylko treściwe. (Pewnie czepisz sie ze jest puste ale powtarzam ze jest świezo otwarte!!!!) Logo jest ok nie widze jakis błedów. Theme mi się podoba to co ze to jedno ze standardowych?! Wmawiasz ze musze mieć jakieś unikalne wszystko?! Po co?! Ja nie szukam miliona ludzi ale kilku pościaży do wspólnego gadania. Nie dbam tez o ocenę bo co tu oceniać?! Wygląd?! Po co?! JA SZUKAM LUDZI A NIE OCENY... Ps. Logo jest w porzadku, zarówno na forum jak i na stronie. To nie moje portfolio żeby tworzyć Photoshopowe wodotryski i sie tym wychwalac... Dzięki za rozmowę, i za szczerość... Powodzenia,,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Czy jest chodź jedne forum unikalne o czym juz by ktoś nie pisał?!Jest..., szkode ze niektóre juz nie istnieją bo tym samym nie ma w PL zadnej strony o niektórych ciekawych rzeczach... W zamian pojawia się tylko setki for na przemo zakładanych przez dzieci i kazde dubluje juz istniejące i lepsze ... Na szczescie wiekszosc szybko znika :) Forum wystartowało jakieś 3 dni temu to czego się spodziewać?!I? Tez 3 dni temu uruchomilem nową strone. Widzisz tu gdzies temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Może nowa zasada odnośnie prezentacji stron ? Strona musi istnieć 3 miesiące ? ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Może nowa zasada odnośnie prezentacji stron ? Strona musi istnieć 3 miesiące ? ;) :lol:Skończy się tym że w dziale prezentacje będzie jeden temat na miesiąc, może i dobry pomysł. Popieram również natychmiastowy BAN za forum zamknięte dla gości. Paranoja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Niech będzie jedna ale konkretniejsza ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Czy jest chodź jedne forum unikalne o czym juz by ktoś nie pisał?! Wątpie... Więc nie rozumiem twojego stwierdzenia... A co do użytkowników... Forum wystartowało jakieś 3 dni temu to czego się spodziewać?! 1 mln użytkowników?! To niedorzeczne... ale tak wszyscy mówią... :) Po prostu rozsądni ludzie się nie biorą za robienie czegoś czego jest już w nadmiarze, a jak ktoś chce się faktycznie wybić, to szuka niszy (patrz, gg, nkwd i inne takie :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...