prozer12 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam chce wydac na karte 800zl choc mam juz 2 na oku a mianowicie radeona 3870x2 oraz 4870 pomozcie z wyborem karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 radeon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozer12 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 (edytowane) radeon Atak neo ? :D, musze komputer przeskanować:D Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez prozer12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 NIe wiem o co Ci chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Chodzi o to, ze kolega podal dwa Radki i chce pomocy w wyborze jednego z nich. A swoją odpowiedzią wiele mu nie pomogłeś :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 2xHD 4850 ~900 zł albo HD 4870 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Chodzi o to, ze kolega podal dwa Radki i chce pomocy w wyborze jednego z nich. A swoją odpowiedzią wiele mu nie pomogłeśFaktycznie, cholera. Chodziło mi o 4850. Nie wiem czy sie zapomniałem, czy coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Bierz HD4870 + jakieś chłodzenie do niego, akurat 800zł wyjdzie. Te karty można już dostać nawet za 700zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozer12 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 3870 x2 jest gorsza od 4870 jesli tak to dlaczego? Na necie czytalem gdzies ze narazie jest porownywalna z 4870 poniewaz ma stery beta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
einar Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Jest gorsza i to dużo, gdy tylko włączysz jakiekolwiek filtrowanie. Poza tym 3870x2 jest stary a 4870 jest bardziej przyszłościowy i właściwie w każdej grze radzi sobie na tyle dobrze, że rozgrywka jest płynna w dużej rozdzelczości, czego nie można powiedzieć o 3870x2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozer12 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 wiec nawet jak bedzie miala juz normalne stery to i tak nie dorowna 4870??? mozna gdzies znalezc porownanie tych dwoch kart bo ja szukam i cos znalezc niemoge a bardzo mi na tym zalezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Chociażby na FrazPC. Ja też skłaniałbym się ku 4870. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 wiec nawet jak bedzie miala juz normalne stery to i tak nie dorowna 4870??? mozna gdzies znalezc porownanie tych dwoch kart bo ja szukam i cos znalezc niemoge a bardzo mi na tym zalezy HD3870X2 to już w miarę stary produkt i ma oficjalne stery, a nie żadne bety, sterownikami już w niej wydajności za bardzo nie poprawią, może max 5%, nic więcej. HD4870 będzie dużo lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Myślę że w kwestii softu do 3870 X2 co miało być dopracowane to zostało ale same sterowniki nie dadzą takiego kopa że dorówna on HD4870 który jest lepszym wyborem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Dokładnie też tak myślę jak ktoś już wcześniej powiedział... 4870 + dobre chłodzenie do tego i akurat styknie 800 :wink: Nic lepszego w tej cenie nie dostaniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 (edytowane) szukaj na allegro GX2 9800 :) może coś Ci się uda znaleźć i wylicytować dobrą cenę :)) Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez Piwor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr3k1 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 A może 260GTX jest porównywalny z 4870 a przy tym ma więcej pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Wydajność strasznie podobna ale cena już nie... Weź hd4870 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...