Skocz do zawartości
Dawid00

Kolorowe Plamki Po Umyciu Monitora Lcd!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Dzis mylem monitor pianka, i nie wiem jak to sie stalo, na dole monitora pojawily sie takie kolorowe plamki przy samym dole. Napewno mi tam nalecialo wody, tylko pytanie, czy da sie to naprawic i czy to podlega gwarancji? Samo sie to nie naprawi, nie ma na to sposobu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecieralem, zaraz dam foto. To lepiej nagrzac, czy wylaczyc monitor?

http://img229.imageshack.us/my.php?image=dsc00180jl1.jpg - tak to wyglada.

Prosze mi powiedziec, czy to mozna naprawic bez zglaszania tego na gwarancje.

Czy zostawic wlaczony monitor, wogole jakies rady.

Edytowane przez Dawid00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie strasz mnie, ze gwarancje odrzuca. Napisz moze co z tym zrobic, nagrzac to albo cos? Sprawdza to, ze tam sie dostala pianka?

edit:

Nagrrzewam to, i zmienilo to kolor na jasniejszy i po mniejszylo sie (nie zapeszam). Mam pare pod ekranem monitoru. Bylo to granatowe, a teraz jest jasne niebieskie i mniejsze.

Edytowane przez Dawid00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te wszystki pianki i ściereczki sa g....o warte , jak jest monitor zakurzony to tylko suchą szmatka przecieram jak coś na nim jest to czysta lekko wilgotna szmatko i to wszystko nie uzywam tych wynalazków , to sam robie z 36" TV

Edytowane przez marcin255A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi