owlman Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 (edytowane) witam, szukam chlodzenia pod lga775 PIV 3,2, zalezy mi tylko i wylacznie na ciszy, zadne OC nie wchodzi w gre, radiator nie moze byc ogromny bo obudowy zbyt duzej nie mam, ninja napewno sie nie zmiesci... cena do 300 zl Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez owlman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciukacz Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 ja ostatnio kupilem scythe zipang i moge go z czystym sumieniem polecic (cichy i bardzo wydajny). nie wiem czy tobie bedzie pasowac, ale on jest raczej niski. wiec jesli glownie chodzi ci o szerokosc obudowy, a miejsca wokol socketa masz sporo to powinno byc ok. sam zobacz: http://www.scythe-eu.com/forum/zipang/427-...dimensions.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Po co tego ogromnego kloca Zipang :o. Jeszcze mobo urwie. Ja bym wziął Thermalright 120 Extreme + Xthermal BFT120 Pro i pastę Zalman ZM-STG1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciukacz Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 a widziales kiedys zeby takie chlodzenie rozprulo mobo ? :) pomimo pushpinow trzyma sie super, chlodzi znakomicie bedac praktycznie nieslyszalnym i *jest niski* (osobna sprawa ze "szeroki", to juz owlman musi sobie sam pomierzyc). nie wiem czy zaproponowany przez ciebie zestaw zmiescilby sie, skoro ninja sie ponoc nie miesci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...