kun4 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam zakupilem kieszen na allegro, ATA -> USB Wszystko fajnie tylko mi dysku nie wykrywa. Dysk 1: Byl tam kiedys Debian, przypuszczam ze tam jest jakies ext2 lub cos w ten desen. Seagate 40GB. Otoz tutaj kombinowalem ze zworkami i wykryl mi na jak ustawilem zworke na "cable select". W "menadzer urządzeń -> Stacje dysków" jest wykryty jako "Generic USB Disk USB Device", poza tym nigdzie go nie widac. W "Moj komputer" nie widac zadnych nowych dyskow. Dysk 2: Seagate 120GB NTFS wogole nie wykrywa. Czy ktos mi moze powiedzic co mam zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Wejsc w zarządzanie dyskami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kun4 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 wszedlem, ale tam tylko widzi moj dysk z latpopa a nie ten podlaczony na USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...