generał Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 w pracy drukuje rachunki :) na hp laser jet5 od pewnego czasu brudzi krawędzie kartek na czarno gościu z serwisu mówi, że to różnica temperatur, a ona stoi w pomieszczeniu , wymieniał pojemnik z proszkiem nie na nowy tylko uzupełniany i to samo nie wydaje mi się że to jest przyczyną jak macie jakieś pomysły gdzie leży problem proszę o pomoc z góry dziękuję. Gość ma przyjść w poniedziałek i coś mi się wydaje, że jest ciemny w tych sprawach, a kasę bierze i to niemałą :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zwykle jest to objawa uszkodzonego tonera. Sprawdz czu jest czystu walek w tonrze na calej dlugosci. Jezeli jest czysto to zobacz przy utrwalaczu czy cos niejest uszkodzone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Miałem to samo z drukarką 1100 - wylądowała w serwisie i wymienili rolki prowadzące papier. Problem zniknął na chwilę, ale pojawił się znów (kosztował za to 300PLN). Pomogło znacznie bardziej przeczyszczenie jej poprzez 20-to sekundowe przytrzymanie przycisku na obudowie - włączył się tryb czyszczenia i po zabrudzeniu kilku kartek problem zniknął do teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Raczej wygląda to na bemben drukarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zwykle jest to objawa uszkodzonego tonera. Sprawdz czu jest czystu walek w tonrze na calej dlugosci. Jezeli jest czysto to zobacz przy utrwalaczu czy cos niejest uszkodzone. wałek sprawdzałem dzisiaj i jest brudny na obydwu końcach :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Miałem to samo z drukarką 1100 - wylądowała w serwisie i wymienili rolki prowadzące papier. Problem zniknął na chwilę, ale pojawił się znów (kosztował za to 300PLN). Pomogło znacznie bardziej przeczyszczenie jej poprzez 20-to sekundowe przytrzymanie przycisku na obudowie - włączył się tryb czyszczenia i po zabrudzeniu kilku kartek problem zniknął do teraz. mój serwisant wpadł z odkurzaczem i odkurzał te rolki hehe dzisiaj, dzięki za odpowiedzi może u mnie jest taki przycisk spróbuje napewno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...