EventcheD Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Od jakiegoś czasu szukam monitora, który mogę podłączyć do Playstation 3 (przez kabel HDMI) oraz do komputera. Po dłuższym szukaniu znalazłem ten monitor. Jego cena jest bardzo atrakcyjna, a mieszkam na tyle blisko siedziby firmy że mogę sobie pozwolić na odbiór osobisty. Myślicie że opłaca się brać ten monitor czy lepiej poszukać czegoś innego? Na monitor jestem w stanie wydać max ~1300zł, ale jednak im mniej tym lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ja tez myślę o zakupie tego modelu i na razie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują ze będzie to trafny wybór (gry i filmy). Na razie opieram sie o opinie użytkowników i wszelkie recenzje, a ostateczna decyzje podejmę po powrocie do kraju jak zobaczę na własne oczy. http://www.digitalversus.com/article-357-2332-50.html P.S. Dowiedz się czy monitor zapewnia odpowiednie skalowanie do 1080p po podłączeniu do PS3 żeby nie było problemu z zbyt rozciągniętymi teksturami w pionie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EventcheD Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Dziś natrafiłem na monitor BenQ V2400W a raczej V2500W o którym przeczytałem w CDA (jednak nie mogę znaleźć tej wersji na internecie więc możliwe ,że się pomylili w nazwie). Jeśli chodzi o wygląd to imo jest ładniejszy nić iiyama, jednak czy jakość obrazu i wykonania idzie z nim w parze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Nie ma takiego monitora jak V2500W, jest tylko ten 24". Monitor zbiera dość dobre recenzje na zagranicznych forach. Ja też się przymierzam do kupna monitora 24" i przez jakiś czas byłem zdecydowany na tego benq, ale teraz kieruję się bardziej w stronę któregoś z modeli LG - W2452V, W2452T lub L246WH-BN. Z racji tego iż LG daje 30 dniową gwarancję na badpiksele. BTW, ten BenQ występuje również w wersji brzydkiej (ale bebechy te same chyba) czyli G2400WD, tańszy o ok. 200 zł. O obu możesz poczytać na hardforum.com, jest tam kilka recenzji V2400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EventcheD Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 a iiyama ani BenQ nie daje gwarancji na bad px? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...