ty3 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Mam pytanie odnośnie obudowy raidmax sagitta Zmieści sie do niej Pentagram Karakorum czy trzeba będzie usunąć wiatraczek z boku obudowy? Buda ma 20 cm , odległosci blachy na której mocuje sie mobo to około 0,5 cm + 0,5cm mobo + 15,5cm karakorum = 16,5cm , wiatraczek chyba nie ma wiecej niz 2 cm wiec zostaje 1,5 cm wolniej przestrzeni. Dobrze licze? ~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Wiatrak ma zapene 2,5cm (taki standard), ale myślę że karakorum powinno się zmieścić, w najgorszym wypadku wywalisz ten wiatraczek i już. Przy karakorum on i tak nic nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolce79 Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 karakorum to masakra, po paru miesiacach u wszystkich tak halasuje ze bedziesz musial wymienic wentylator, bo inaczej zwariujesz :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante2kx Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 ja musiałem go wyciągnąc zeby wsadzic ninje. Zabrakło mi około 0.5 cm żeby sie zamkneła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Karakorum się zmieści, a wiatraczek tak czy inaczej będziesz musiał wywalić. Co do wiatraka na Karakorum to najlepszej jakości to on nie jest, ale u mnie chodzi jakieś pół roku, obroty skręcone na minimum, i nie narzekam. Ale i tak zmieniam go na Noiseblockera :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...