Skocz do zawartości
gary1985

Migajacy Ekran W 3d Marku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Wiec zakupiłem sobie nowe podzespoły do kompa.Płytę Asusa P5k,karte Gf9600Gt Sonic,Procek 3,0 Core 2 Duo 8400,oraz 2Gb ram Geila Dual.Podłączyłem wszystko ładnie i zaczęły sie problemy.Najpierw podczas instalacji wina xp wyskoczył błąd ze nie zainstaluje xp bo jest partycja nie zgodna z systemem win xp wiec skasowałem ja i założyłem od nowa i cały czas to samo.Dodam ze miałem podłączone 2 dyski 250gb sata2 i 80gb sata.Jak odłączyłem 250gb xp poszedł ale jak chciałem zainstalować na dysku 250gb xp nie chciał isc pisało to co wyżej nawet po odłączeniu dysku 80gb.Dodam ze tamy wymieniałem na nowe ale na starych tez probowałem.Po zainstalowaniu xp i włączeniu 3d marka 2006 test przechodzi 2 gry i zaczyna mrygac i sie zawiesza albo wywala błąd sterownika(którego zmieniałem i instalowałem nowsze wersje i starsze).Na 3d marku 2001 wogole nie przechodzi 2 testu.Karte sprawdzałem na innym kompie smiga az milo test 3d mark przechodzi bez problemu.Ramy sprawdziłem mem testem zero błędów.Dodam ze wywala przy teście cpu2 czy niby coz s prockiem ale przy orthosie sie nie wywalił.Ma ktoś jakiś pomysł?

Dodam ze podłączałem rozne zasilacze i jest to samo.Podejrzewam płytę główna al czy to to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi