Grinch Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Witam, borykam się z pewnym dylematem. Który z tych paneli LCD wybrać? Samsung 24" LCD 2493HM OPIS HP 24" LCD Pavilion w2408h OPIS LG 24" LCD W2452T-PF OPIS Samsung jest troszkę droższy od reszty, ale posiada HDMI itp... HP ma przystępną cenę ale szyba powoduję, że mam mieszane uczucia co do tego modelu. Boję się o refleksy świetlne... LG to taka alternatywa, brak pivota, cena najniższa plusem jest 30 dniwoa gwarancja na martwe pixele ;) Może macie inne pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Jest jeszcze nowość LG W2452V ale ciężko go kupić, ma dodatkowo złącze HDMI jeśli Ci zależy a cena nie jst dużo wyższa. Ja kupowałem W2252TQ czyli to samo w odmianie 22" i zachwycony jestem, szczerze polecam a producentów nei dających gwarancji na pixele wogole nei biore pod uwage. http://pl.lge.com/prodmodeldetail.do?actTy...p;model=NOTHING Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ja bym celował w samsunga 2493 którego można wyrwać już za 1160zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Też tak właśnie myślę, że to najlepsza opcja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...