resorte Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Witam, gdy ściągam coś uTorrentem, to nagle gdy dochodzi do około 50% tranfer z najwyższego spada na najniższy, byle co ściągam i jest tak samo. Nie mam nałożonych żadnych limitów, czy coś, nagle dziś się tak dzieje, a było ok. Sprawdzałem wszystko i wszystko jest ustawione ok. W ustawieniach w pobieranie mam 0 żeby ściągało na maxa i ściąga na maxa ale do 50%. Nie potrafie wytłumaczyć o co może chodzić. Jeśli ktoś wie wielka prośba o podpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Napisz ilu jest pełnych podłączonych seedów, ilu peerów i jaki mają %. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resorte Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 seedów 6 peerów 2 a gdzie sie sprawdza % to nie wiem. nie chodzi tu o to że jest mało seedów, bo przez to co ściagam moze byc i 1 i bedzie szło na maxa, zresztą byle co wezme to idzie na maxa ale do tych 50% zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Możliwe, że do tych 50% siągasz także od peerów, a powyżej połowy zostaje tylko ten 1 seed. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 seedów 6 peerów 2 a gdzie sie sprawdza % to nie wiemPrzechodzisz do zakładki Połączenia i tam jest lista seedów i peerów z którymi jesteś połączony wraz z ich % ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...