rafwlkp Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Świetne rozwiązanie. Naprawdę może uprościć układ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Bardzo ładne i bardzo pomocne. Malik widzę tu małą promocje Koolance :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Bardzo ładne i bardzo pomocne. Malik widzę tu małą promocje Koolance :wink: Promocje raczej nie :) ale warto widziec ze cos takiego istnieje. Ogolnie pomysl fajny z tymi zlaczkami ale szkoda ze koolance troszke za mocno moim zdaniem zwezyl srednice wew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) a rozwiercenie ? ;) głupio brzmi wiem :D Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) moim zdanie Koolance robi calkiem wydajne elementy chldzenia a do tego trzeba przyznac ze calkiem ciekawie wygladajace. porownajmy chociazby bloczek na cpu d-tek vs koolance :D te zlaczki to calkiem dobra sprawa, tylko szkoda ze na cienkie weze... Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez -=YoGi=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 moim zdanie Koolance robi calkiem wydajne elementy chldzenia a do tego trzeba przyznac ze calkiem ciekawie wygladajace. porownajmy chociazby bloczek na cpu d-tek vs koolance :D te zlaczki to calkiem dobra sprawa, tylko szkoda ze na cienkie weze... hmm, 10/13 to nie takie aż cienkie węże. Koolance ma w ofercie większe rozmiary złączek ale niedostępne (narazie) w PL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 hmm, 10/13 to nie takie aż cienkie węże. Koolance ma w ofercie większe rozmiary złączek ale niedostępne (narazie) w PL.no 10/13 to sa ladne nawet :) tyle ze potrzebuje 11/16... czyli bez choinek NK12 sie nie obejdzie... szkoda ze nie ma koolance w polsce, bo mialoby rynek zbytu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) Z tego co wiem Cooling.pl przymierza sie wlasnie do tego. PS. Brelok Koolance :) Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexor6 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 (edytowane) Jakiś czas temu podczas rozmowy z Samem wspomiałem, że widziałem na stronie Koolance'a złączki kątowe 45 stopni. Jak to one razwiążą wszystkie problemy z plątaniną węży przy rozbudowanych układach i takie tam blabla. Stwierdziłem wtedy, że pewnie niedługo będziesz je miał ..hehe. Twoje foty Malik potwierdzają jedno i drugie ( jest bomba) Wielkie gratki.( kutwa , ale zazdroszczę :D ) Przy następnym zamówieniu z USA będę je brał, no i parę innych skarbeńków od Koolance'a. Pozdro. Edytowane 11 Sierpnia 2008 przez Nexor6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Osobiscie czekam jeszcze na pare gratow i zabiore sie do skladania - wtedy zobaczysz jak to wyglada w calosci. Zdam relacje jak takie rozwiazanie sie sprawuje. Mimo tego ze jest zwezenie rzedu 1.7mm w tej zlaczce - nie przewiduje zadnych trudnosci w przeplywie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexor6 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Też myślę , że przepływ nie ucierpi. Układ za to będzie super przejrzysty i max krótki. Czekam na finał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 W miedzy czasie pare nowosci od Bitspower: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Masakra o.0 :D też chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 pwn3d ! Pierwszy raz D5/655 mi się podoba...niczym kołpaki od tira :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Wkrotce trafia sample do PL od Bitspower - to zdam relacje jak sie spisuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 to kolanko bedzie wkrotce dostepne w sklepie www.aquatuning.de oraz www.caseking.de Z tego co sie dowiedzialem w rozmowie z szefem Bitspower - to wkrotce to przyszly tydzien. cos nie dotrzymuja slowa :/ masz moze jakies nowsze info kiedy beda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Jedyne 59zł B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 cos nie dotrzymuja slowa :/ masz moze jakies nowsze info kiedy beda? Caly czas czekam. Narazie zadnego konkretnego info nie dostalem. Jedyne 59zł B-) Cena zabija niestety ... ale moim zdaniem warto :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 119.00PLN :wink: Kto chce mojego OCLabs? Podoba mi się ten top :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Kto chce mojego OCLabs? Podoba mi się ten top :DA jak go wsadzisz na DDC? Czy pompke tez mial bys for sale? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) A jak go wsadzisz na DDC? Czy pompke tez mial bys for sale? no przecież to jest top na normalnego DDC :wink: BTW: Tak pompkę będę miał na sell i poszukuję D5 lub MCP655, może ktoś ma do sprzedania? :wink: Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez seba84_2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) Seba nie oplaca Ci sie przesiadka ;) Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe. Co do topu Koolance na ddc - bede go mial w pon/wt. to zdam relacje jak sie spisuje w przeciwienstwie do EK Katowki od bitspower pare nowych zdjec: Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Gdyby nie wysokość tych BP były by idealne. Koolance zdawały się być niższe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Moze i tak ale bitspower maja pelne 10mm srednicy wew. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Malik skad zes dorwal katowki BP i zlaczki do nich? (te na zdejeciach) i mam prosbe jak masz mozliwosc strzelilbys fotke jak wyglada kolanko 45 i 90 stopni koolance i BP z przykreconymi zwyklymi NK12 :D czy bylby to wybryk natury czy wygladaloby calkiem calkiem ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 No i znów BP nie umoczył z kątówkami :) podobają mi się oj podobają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) Seba nie oplaca Ci sie przesiadka ;) Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe. Co do topu Koolance na ddc - bede go mial w pon/wt. to zdam relacje jak sie spisuje w przeciwienstwie do EK Katowki od bitspower pare nowych zdjec: Wiem że mi się ni opłaca :wink: czekam na mały teścik tego topu od Koolance :D Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez seba84_2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Wiem że mi się ni opłaca :wink: czekam na mały teścik tego topu od Koolance :D W przyszlym tygodniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) Te BS są naprawdę fajne i do tego ten efekt blink blink XD Chociaż na D-teku wyglądają jak wierze. Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) Te BS są naprawdę fajne i do tego ten efekt blink blink XD Chociaż na D-teku wyglądają jak wierze. Maniakom BP nie będzie przeszkadzał taki wygląd :wink: wystarczy to, że już nie będzie trzeba szlifować jednej złączki aby weszły obok siebie... :wink: Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez seba84_2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...