seba84_2005 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Jaką max. średnicę zewnętrzną mają złączki Bitspower 10/13 , może ktoś zmierzyć ? 21mm :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 a jak sie spytam bo pewny nie jestem Jak jest zlaczka (feser, BP, Koolance) 10/13 to jaki waz na nia ma byc ? 10mm na zlaczke 10/13mm czy np. 8mm? Czyli czy ta zlaczka 10/13 tak naprawde jest szersza niz te 10mm. I jaki przeswit maja te zlaczki ? Bo BP wiem ze maja 10mm, a Fesery czy Koolance ? Bo staram ie cos skompletowac a przy tych cenach nie moze byc pomylki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 a jak sie spytam bo pewny nie jestem Jak jest zlaczka (feser, BP, Koolance) 10/13 to jaki waz na nia ma byc ? 10mm na zlaczke 10/13mm czy np. 8mm? Czyli czy ta zlaczka 10/13 tak naprawde jest szersza niz te 10mm. I jaki przeswit maja te zlaczki ? Bo BP wiem ze maja 10mm, a Fesery czy Koolance ? Bo staram ie cos skompletowac a przy tych cenach nie moze byc pomylki Feser w rozmiarze 10/13 ma i węże i złączki ostatnio wprowadzili również 10/16 - wąż i złączka Feser robi pod swoje węże np. Tygon w tym rozmiarze na złączce Fesera może się zsunąć - czego nie ma na złączkach BP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) Mam takie pytanie Bo.... Jakbym chcial zrobic weze z oplotami i do tego zlaczki skrecane, ale prowadzic weze po kątach prostych a nie lukach to potrzebuje zlaczek 90*. I tu bym chcial miec te kostki Bitspower ale one sa sprzedawane tylko z kruccami :( Jak ja kupie to musze wywalic krucce i wkrecic skrecane co podwaja koszt. Nie mozna dostac samych kostek ? Troche przekombinowalem chyba Edytowane 27 Listopada 2008 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) Pytanie do kolegów właścicieli złączek F1 lub BS na wąż 10/13. Czy ktoś z was próbował wkręcić w/w złączki w mcw30?? Przymierzam się do kupna ale nie wiem czy będą pasowały mi do mcw czy muszę szukać zastępstwa na nb ;] Edit Przepraszam że nie napisałem chodzi oczywiście o złączki skręcane :P Edytowane 13 Grudnia 2008 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Pytanie do kolegów właścicieli złączek F1 lub BS na wąż 10/13. Czy ktoś z was próbował wkręcić w/w złączki w mcw30?? Przymierzam się do kupna ale nie wiem czy będą pasowały mi do mcw czy muszę szukać zastępstwa na nb ;] Ja mam złaczki BP nk12 i niestety nie pasują one do MCW30, gwin jest za krótki. nie wiem jak jest w przypadku złączke skręcanych, ale moje nie pasują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Moze mi podpowiecie. Zakupilem krucce BP Bitspower Premium G1/4" High Flow 1/2" Fitting [bP-WTP-C01] I sie zastanawiam czy te weze fesera 10/12 sie beda nadawac czy za male ? Bo jakos nie widze innych nadajacych sie a w kolorze niebieskim i czerwonym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 kupiłeś 1\2 cala więc wąż 13\19 będzie dobry ( takich używałem na bitspowerach jakiś czas temu ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Wiesz, te 10mm da sie na 12.7 wlozyc tylko ze bedzie ciezko. Problem w tym ze jakos nie moge namierzyc wezy kolorowych. Jak juz sa to np. zielone i niebieskie a nie maja czerwonych. Nie bede przeciez zamawial 2m niebieskiego w jednym a czerwonego w drugim sklepie. Chyba ze poszukam jeszcze innych kruccow BP. PS. Bede mial do sprzedania 30 kątowych 90* kolanek BP z plexi. :) i moze te krucce jesli mi nie spasuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Czy gdzies w polsce dostane zlaczki katowe 90* i 45* na waz 10/16? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Niestety sam tak owych szukałem i niestety nie ma żadnych 90 i 45 od BS w PL. Jedynie USA DE i UK :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 To [gluteus maximus] blada. Moze cooling.pl cos wprowadzi do sprzedazy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 http://jab-tech.com/Bitspower-True-Silver-...01-pr-4397.html srebrne złączki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Miał ktoś do czynienia z tymi złączkami? http://www.cooling.pl/zlaczka-prosta-nk12-...ukt,551330.html Nie za krótkie przypadkiem? Wizualnie całkiem, całkiem potrzebuję czegoś co zmieści się na Fuziona GFX, swiftecha mcw30 i chanela v3 pro feserki 10/13 i bitspowery 10/13 nie wchodzą pozostają zwykłe SM10/13 bądź jakieś NK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Czy gdzies w polsce dostane zlaczki katowe 90* i 45* na waz 10/16?Lada dzien bede mial kilka sztuk bitspowerow kontowych, obrotowych NK12, sam bede zakladal na nie 10/16 Jak dojda i poskladam wrzuce jakies fotki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 (edytowane) Miał ktoś do czynienia z tymi złączkami? http://www.cooling.pl/zlaczka-prosta-nk12-...ukt,551330.html Nie za krótkie przypadkiem? Wizualnie całkiem, całkiem potrzebuję czegoś co zmieści się na Fuziona GFX, swiftecha mcw30 i chanela v3 pro feserki 10/13 i bitspowery 10/13 nie wchodzą pozostają zwykłe SM10/13 bądź jakieś NK. wszelkie wypusty producentow z oznaczeniem SL oznaczaja przeznaczenie do fulcoverow dla grafy przy konfiguracji SLI/CrossFire. krotsze, zeby latwiej bylo nadziac waz pomiedzy kartami. jako zlaczka uniwersalna? raczej nie. zbyt mala powierzchnia zeby utrzymac wygiety waz. Ja bym sie przychylal do dobrego NK np D-Tek High-Flow, EK NK12. Edytowane 19 Lutego 2009 przez -=YoGi=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 ja mam troche gruzu od BP do opchniecia. Ostatnio sie oblowilem. W koncu dolar tak dobrze stoi ze czas bylo cos kupic ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 ładne złączki ale cena zabija Chyba jednak pozostają swiftechy NK12 w rozsądnej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 targuj sie :) mi 40 kolanek do szczescia nie jest potrzebnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 poradzcie mi raz jeszcze bo mam watpliwosci wciaz a nie chce kupic bez sensu znowu czegos. mam takie zlaczki choinkowe Bitspower Premium G1/4" High Flow 3/8" Fitting (BP-WTP-C02) Do tego zlaczki skrecane Bitspower 3/8ID 1/2OD G1/4 Compression Fittings I teraz nie jestem pewien czy taki waz Feser Tube - 10/13 Blue UV - 1 metr bedzie pasowal O ile na choinkach to bedzie siedzial choc 1mm roznicy i to w najszerszym miejscu to troche jak na moj gust malo, bo te choinki maja tylko 1 maly garbik, to boje sie o skrecane. Jak przymierzylem waz z Castoramy ktory ma jakies 9.5/12.5 (13) mm to nie moglem dokrecic nakretki do konca, zostawala szpara ze 2mm. To jak ten feser ma pelne 13mm to moge nawet nie nakrecic do polowy albo powyrywam blok z procesorem przy wkrecaniu. A nie mam zamiaru eksperymentowac z wezem za 20zl/metr. Poza tym potrzebuje niebieskiego i czerwonego a innych poza tymi feserami nie widzialem u nas. Ktos mi powie jak to ugryzc ? Czy mam sie nie przejmowac ? :) Bo juz tylko wezy mi brakuje i moge kompa pomeczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaa Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 (edytowane) boje sie o skrecane. Jak przymierzylem waz z Castoramy ktory ma jakies 9.5/12.5 (13) mm to nie moglem dokrecic nakretki do konca, zostawala szpara ze 2mm. Tym bym się nie przejmował, ja też nie mam nakrętek poskręcanych do końca i trzyma bardzo dobrze. Pozdrawiam Edytowane 19 Maja 2009 przez Sebaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 (edytowane) wiem ze trzyma dobrze, nawet bez zakretki ale jednak dla efektu wolalbym zeby to pasowalo a nie takie dokrecone na pol gwintu. A jeszcze pytanko, czy ten waz Feser sie da wyprostowac ? Bo zapewne jak sie go kupi to bedzie krzywy z racji skladowania w rulonie. Te z Castoramy proscilem w goracej wodzie :D Mam nadzieje ze te tez sie tak da. Edytowane 19 Maja 2009 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Panowie pytanie do was. Wiecie może gdzie dostanę złączki Bitspowera?? Chodzi mi dokładnie o: http://www.sidewindercomputers.com/bishsimatoma.html http://www.sidewindercomputers.com/bi5mmcrstfi.html http://www.sidewindercomputers.com/bishsig14ana.html http://www.sidewindercomputers.com/big1sishro90.html Szukałem w UE ale ciężko znaleźć sklep w którym jest wszystko. Przeglądałem Aquatuning, Highflow, Specialtech i wszędzie czegoś brakuje. Może znacie jakiś sklep w UE lub kogoś kto by się zajął ściągnięciem tych złączek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 zadzwoń do cooling.pl może będą mogli Ci pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Czy TE BITSY, beda pasowac na mojego Tygonka 11.1/15.9 ? i gdzie mozna dorwac zlaczke SLI od Bitsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Węże: 13/16, 12/16, 11.1/15.9, 10/16, 12.7/15.9mm czytanie ze zrozumieniem w narodzie ginie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Czy TE BITSY, beda pasowac na mojego Tygonka 11.1/15.9 ? i gdzie mozna dorwac zlaczke SLI od Bitsa? Będą tylko trochę ciężko się nakręca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Węże: 13/16, 12/16, 11.1/15.9, 10/16, 12.7/15.9mm czytanie ze zrozumieniem w narodzie ginie :(Nie ginie, ale chcialbym wiedziec od kogos, kto sie bawil, czy beda dobrze pasowac, a nie czy na upartego je wkrece. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRym Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) Będą pasować sprawdzałem organoleptycznie, nakrętka nie dochodzi do końca, pozostaje jaliś milimetr luzu, ale wąż trzyma się solidnie. Jednak tygon jest dość żelowaty i po kilku takich operacjach ulega zniszczeniu. Edytowane 22 Lipca 2009 przez RobRym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...