abnormal Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Wygląda to pięknie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Koolance wypuscil swoj top do pompki laing d5 w wersji acetal: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Bitspower wejdzie czy nie za bardzo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Trudno na ta chwile cos powiedziec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Obawiam się że nie bo widzę że pierścień pozostaje od pompki więc będzie pewnie wadzić ale pewnie nie znaczy na pewno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miczq Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) Ladne te bitspowery tylko szkoda ze takie drogie Edytowane 6 Września 2008 przez Miczq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Czy wiadomo kiedy złączki BP zawitają do Coolingu?? Czy pozostaje narazie tylko ściągnie z USA?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Z niemcuf możesz ściągnąć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) Czy wiadomo kiedy złączki BP zawitają do Coolingu?? Czy pozostaje narazie tylko ściągnie z USA?? pełną ofertę BP mają tylko w US i A Edytowane 13 Września 2008 przez ajeto75 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xisio Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 malik powiedz mi jak ty wkrecasz te bitspower ? kombinerki i jakas szmatka czy cos ? bo raczej palcami nie dociagniesz tak w tym rezie by nie cieklo... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 widze ze podobny problem jak z kolankim koola, ja posluzylem sie kombinerkami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 "francuz" i szmatka :rolleyes: i siedzą na bloku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Ja swoje tylko ręką dokręcałem i nie ma problemu :wink: do tej pory ani jednego przecieku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Ja swoje tylko ręką dokręcałem i nie ma problemu :wink: do tej pory ani jednego przecieku :wink: Podobnie ja :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Niby nie do końca zgodne z tematem, ale co powiecie na to: KLIK KLIK przede wszystkim cena zacheca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Mam kilka sztuk prostych skrecanych fesera. Tylko czasu brak aby zamontowac w ukladzie. Złaczki bardzo fajne i duuuuze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 (edytowane) Mam kilka sztuk prostych skrecanych fesera. Tylko czasu brak aby zamontowac w ukladzie. Złaczki bardzo fajne i duuuuze :] Mnie tam te 45* zaciekawiły. Przede wszystkim kosztuja 17zł, a nie 56 jak w przypadku koolance'a ;/ Szkoda, że z kolei 90* nie mają w ofercie. Ciężkie jest życie... ;) Edytowane 3 Października 2008 przez Subvoice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 też mam :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miczq Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Fajna ilosc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Fajna ilosc:) to tylko część :D są jeszcze 1/2-3/4 i jadą 45 i 90 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 ajeto75 zaszalałeś :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 ajeto75 zaszalałeś :rolleyes: nom poniosło mnie trochę :lol2: ale ciul wsio będzie BP w nowej MM :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 I to mi się podoba cała masa zajefajnych firm :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 I to mi się podoba cała masa zajefajnych firm :wink:jeszcze części tak długo nie kompletowałem :blink: już prawie drugi miesiąc :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 jeszcze części tak długo nie kompletowałem :blink: już prawie drugi miesiąc :angry: Ale jak skończysz to będzie..... :shock: :shock: :shock: :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 to tylko część :D są jeszcze 1/2-3/4 i jadą 45 i 90 :rolleyes: a co ty budujesz do kazdego podzespołu oddzielny uklad? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 a co ty budujesz do kazdego podzespołu oddzielny uklad? :blink: nie tylko 2x układy .... yyyy ale bardziej rozbudowane :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Dobra, to ja sie wsadze z konkurencja :D Ktos wie jaka srednice wewnetrzna maja zlaczki fesera? Feser szybkozłączka prosta SM10/13 G1/4 Feser szybkozłączka kątowa 45 stopni SM10/13 G1/4 Bo sie zastanawiam czy warto zainwestowac, czy jednak kupic zamyslane Swiftech NK12 (high-flow). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Swiftech ma większą średnice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...