piotrek_inf Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Witam. Mam mały problem, chciałem odinstalować noda32, ale jest zabezpieczony hasłem, instalowałem go dość dawno i nie wiem czemu zabezpieczyłem go hasłem, którego już nie pamiętam. Dodam, że nie chce mi się reinstalować systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 (edytowane) http://www.pcuser.com.au/pcuser/hs2.nsf/lo...A2571E80011540E czytaj komentarze, jeszcze jest sposób z Kasperskim :razz: re: How can I unprotect Nod32 password? Just remove the following key from registry. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Eset\Nod\CurrentVersion\Info\PackageID Edytowane 6 Sierpnia 2008 przez deserted Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_inf Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Dzięki wielkie. Działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...