robowsky Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Wydawca Outspark zapowiedzialo Blackshot, darmowa gra online FPS. W Blackshot, gracze moja role najemnikow ktorzy tworza sobie sami imie w zwirowatym srodowisku. Gracze beda wladac poteznymi broniami. Susan Choe, tworca i CEO Outspark, powiedziala ze Blackshot zaostal stworzony dla przeroznych graczy. "Blackshot oferuje szybka akcje dla dorywczych graczy zainteresowani szybka akcja podczas gdy miosnicy gier polubja nowe cechy takie jak gra przeciwko trybu srodowiska,". Gracze zainteresowani wersja beta moga sie teraz zarejestrowac na oficjalnej stronie gry. Pelna wersja gry Blackshot zostanie wydana w swiat pod koniec lata. Nie znalazłem tematu więc zakładam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Trailer ładny żeby tylko rozgrywka nie okazała się black shit. Czekamy na jakiegoś game play`a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Jak dla mnie trailer robi wrażenie, ale co to będzie to dopiero się przekonamy :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Wydawca Outspark zapowiedzialo Blackshot, darmowa gra online FPS. W Blackshot, gracze moja role najemnikow ktorzy tworza sobie sami imie w zwirowatym srodowisku. Gracze beda wladac poteznymi broniami. Susan Choe, tworca i CEO Outspark, powiedziala ze Blackshot zaostal stworzony dla przeroznych graczy. "Blackshot oferuje szybka akcje dla dorywczych graczy zainteresowani szybka akcja podczas gdy miosnicy gier polubja nowe cechy takie jak gra przeciwko trybu srodowiska,". Sorry, ale po jakiemu to? Konwersja tekstu z jakiejs ruskiej strony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 http://www.outspark.com/forums/showthread.php?t=95579 Screeny z gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Ja chce w końcu angielskie A.V.A Darmowa i na silniku UE3. Szkoda tylko, że po Koreańsku te skórczybyki mają masę świetnych i darmowych MMO ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu_ Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Ja chce w końcu angielskie A.V.A Darmowa i na silniku UE3. Szkoda tylko, że po Koreańsku te skórczybyki mają masę świetnych i darmowych MMO ;/ Planowana jest wersja angielska tej gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 (edytowane) Grę najwyraźniej przejęła inna firma . Dostałem maila od TwoWar ( twórcy Navy Field ) że mogę się załapać na beta testy gry . No i udało mi się - od jakiś 2-3 dni gram w betę , ale gra chyba już nie jest w wersji closed beta , nie wiem tego na 100% . Sama rozgrywka jest dosyć ciekawa . Mamy na razie 4 tryby - Team Deadmatch - nie muszę mówić co to za tryb , 2 drużyny , czasami idą niezłe akcje . Bunker Defense - my vs. komputerowo sterowani terroryści , gracze siedzą w jakimś bunkrze a dookoła atakują nas terroryści - jedni starają się nas zabić a inni z paroma laskami dynamitu przyczepionymi do ciała starają się zniszczyć nasz bunkier . 1 gra trwa ~ 8 minut - lub do momentu kiedy terrorystom uda się zniszczyć bunkier . W tym trybie możemy sobie regenerować HP . Search and Destroy - kto grał w CS w trybie De Bombing ten wie o co chodzi jedna drużyna stara się podłożyć bomby , druga musi je rozbrajać . Co odróżnia ten tryb od CS-a to że każdy członek drużyny atakującej niesie bombę . Ostatni tryb to CTF pod inną nazwą - zasady chyba takie jak w każdym trybie CTF , nie wiem bo jeszcze nie grałem . Na razie jest kilka map , po jednej do BD i SD , CTF i TDM mają po 2 mapy . Masa broni ( M16, XM8 , G36 , klasyczny AK-74 , snajperki , różne SMG , kilka pistoletów , granaty - Flash , dymny i fragmentacyjny ) . Kupowanie broni takie samo jak w Combat Arms - broń kupujemy na określony czas - godziny albo dni - lekką broń i granaty możemy kupić na kilka dni , mocniejsze giwery na godziny kupujemy ) . Na starcie dostajemy 20 000 BP ( waluta w grze ) - możemy się ładnie uzbroić . Po awansie na nowy poziom dostajemy skrzynkę z prezentem - może to być dodatkowa kasa ( raz miałem coś koło 20 k BP , drugi raz 2 k BP ) albo broń lub inne przedmioty . W grze mamy też medale ( wydaje mi się że mają także one wpływ na końcowe EXP jakie otrzymamy ) . Za zabicie granatem , nożem , trafienie 2 i więcej przeciwników bez ginięcia , za head shota i za zabicie 2 przeciwników 1 kulą . Link do gry , instalka zajmuje ~ 370 mb , na dysku gra zajmuje 675 MB . Na sprzęcie z podpisu ( tyle że bez OC ) w 1680x1050 i detale na maxa w grze gra chodzi płynnie . Jak by co to w grze mam taki sam nick jak na forum . Edytowane 12 Marca 2010 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Nie moge sie zalogowac za cholere, bo albo pisze ze zle haslo albo connection timeout. Dzieje sie Wam tez tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Mam to samo. A szkoda, bo gra zapowiada się ciekawie. Oglądałem filmik z gameplay i jak na darmową grę nie ma tragedii. Ale to potwierdzę jak zagram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 (edytowane) Przed chwilą na próbę dałem login . I weszło normalnie - pokazała się moja postać . Da się wejść do lobby i normalnie grać , na kilka sekund opaliłem nawet tryb BD aby sprawdzić czy wszystko ok . Mam wersję 0.0.3.105 ( taki nr. widnieje podczas ładowania gry , na ekranie logowania jest wersja 0.0.8 ) . BTW. Przed chwilą przeglądałem oficjalne forum i wygląda na to że sporo ludzi ma problem z zalogowaniem dziś . Z tego co wyczytałem to padły serwery firmy Garena , firmy powiązanej z twórcami BS . Do puki oni nie naprawią serwerów to chyba będą problemy z loginem . PS. Możemy zrobić tak - instalkę którą mam umieszczę na jakimś serwerze ( RS , SendSpace itp. ) i podam wam link , zobaczymy czy po instalacji i spatchowaniu gra będzie działać . Edytowane 13 Marca 2010 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 To jesli mozesz to zrob upload i podaj linka. Ta instalka co sciagalem ma niecale 600mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 (edytowane) Dobra - instalka się wysyła na RS , wczoraj nie mogłem bo miałem za duże obciążenie sieci ( takie uroki LAN ) . Za 1,5 do 2 godzin będzie to podam linki . W sumie zastanawiam się nad zrobieniem mini FAQ do gry - problemy z logowaniem się do gry , mini guide do trybów itp. Edit . Linki do alternatywnego klienta : http://rapidshare.com/files/363220800/BlackShot_EU_CBT_Setup.part1.rar http://rapidshare.com/files/363240444/BlackShot_EU_CBT_Setup.part2.rar Edytowane 14 Marca 2010 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Sciaglem Twoja instalke, ale franca sie spatchowac nie chec. Sprobuje jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Wiem jak to naprawić . Otwieramy w notatniku plik patch.id ( jest w głównym katalogu gry ) - tam powinien być numer obecnej wersji gry . W pliku version2 w katalogu Data podmieniamy znajdujący się tam numer na numer z pliku patch.id . Gra po tym zabiegu normalnie spatciach!e się do najnowszej wersji . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Teraz znow pisze ze nie jestem zaaktywowanym beta testerem... Jak z tego wybrnac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Kurde , czyżby wersja EU była dla beta testerów ? Btw. Serwery wersji EU w nocy padły , do godz. 10.00 rano jeszcze nie działały . Teraz już działają , zobacz czy zwykły klient działa też . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Juz nie mam sily do gry. W normalnym kliencie mam to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
howek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Centrum FPS - BlackShot - strona główna polski fan site, support, forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...