romisio Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam, Sprzedawca polecił mi coś takiego: Auras. Jak one się mają do AC Freezer'a 7 PRO? Mój budżet na nowy cooler to ok. 70 zł; Procek C2D E6600@2.4GHz (chłodzone BOX'em) W tym zakresie cenowym mieszczą się zarówno AC jak i Auras a ten ostatni zbiera bardzo pochlebne recenzje. Czy ktoś tym się "bawił"? Warto kupować? Pozdrawiam, Edytowane 7 Sierpnia 2008 przez romisio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam, Sprzedawca polecił mi coś takiego: Auras. Jak one się mają do AC Freezer'a 7 PRO? Mój budżet na nowy cooler to ok. 70 zł; Procek C2D E6600@2.4GHz (chłodzone BOX'em) W tym zakresie cenowym mieszczą się zarówno AC jak i Auras a ten ostatni zbiera bardzo pochlebne recenzje. Czy ktoś tym się "bawił"? Warto kupować? Pozdrawiam, powinny byc porownywalne. mozesz tez sie zastanowic i dolozyc pare groszy do tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romisio Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Jak dla mnie trochę za duży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romisio Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Kupiłem Auras Wave LPT-709. Okazał się być strzałem w dziesiątkę. Do ścianki obudowy zostało mi jeszcze jakieś 5-7 mm. Dobrze, że nie zdecydowałem się na Karakorum bądź Thermalright - za nic bym nie zamknął obudowy. Na dzień dobry temperatura procka spadła o ok. 10-15 st. C. Zobaczę co będzie jak się pasta wygrzeje. No i jest cichy :) Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...