secoh Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zainstalowałem dzisiaj WinXP Pro i okazało się ,że poczciwy bankrut i licznik nie pracują dobrze pod tym systemem :? Stąd mała prośba : mógłby ktoś dać linka ew. prześłać mi na maila jakiś licznik czasu połączenia do netu , który działał by pod winXP ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 rejestrator połaczeń 3.2 link. www.google.com.pl :) pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El DZiobaKo Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Jest tyż wersja Bankruta dla Xp-ka na stronie producenta (sam używam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Big thx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Ja mam Win XP Pro i stary Bankrut chodzi bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
querke Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Witam serdecznie. Postanowilem napisac w tym watku o moim problemie bo pewnie nie jest jakis wielki i nie chce zasmiecac forum. Zainstalowalem bankruta v1.6 se3 ale nie podaje ilosci sciagnietych i wysłanych danych. Moze ktos spotkal sie z czym takim? Help. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...